Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un comentator BBC a rămas surprins după ce Becali a declarat că Ianis se va transfera pe 100 de milioane de euro. Ce a spus fostul fotbalist englez

Un comentator BBC a rămas surprins după ce Becali a declarat că Ianis se va transfera pe 100 de milioane de euro. Ce a spus fostul fotbalist englez

Stranieri

Comentarii

Gigi Becali a declarat că Ianis Hagi va ajunge să se transfere pe 100 de milioane de euro, însă Noel Whelan - fost fotbalist, care în prezent este comentator BBC - crede că Ianis nu va ajunge vreodată să plece pe această sumă.

Ianis Hagi s-a transferat în această iarnă de la Genk la Glasgow Rangers, după ce în Belgia n-a reuşit să intre în grupul jucătorilor importanţi. Mijlocaşul de 21 de ani a fost împrumutat până în vară, dar Glasgow are şi opţiune pentru un transfer definitiv. Ianis a impresionat încă de la primul meci ca titular, când a marcat golul victorie cu 2-1 în faţa lui Hibernian. Internaţionalul român a avut o evoluţie foarte bună şi cu Hamilton Academical, în Cupă, însă de această dată n-a mai reuşit să înscrie.

Evoluţiile lui Ianis Hagi pentru Glasgow Rangers l-au entuziasmat şi pe Gigi Becali, care a declarat că, peste doi ani, se va transfera cu 100 de milioane de euro. Afirmaţia făcută de patronul FCSB i-a surprins pe scoţieni şi nu numai.

Un fost fotbalist în Scoţia: ”Ianis este bun, dar nu cred că se va transfera pentru aceşti bani”

Noel Whelan, un fost atacant care a jucat în Scoţia pentru Aberdeen, Livingston şi Dunfermline, n-are prea multă încredere în afirmaţiile pe care le-a făcut Gigi Becali. În prezent comentator sportiv la BBC, Noel Whelan susţine că Ianis Hagi este un jucătoar foarte talentat, care are însă nevoie de o perioadă de adaptare. În plus, trebuie să mai lucreze la capitolul fizic:

”Doar jucătorul îşi poate justifica suma de transfer prin performanţele pe care le realizează, şi nu după un meci sau două. Trebuie să fie consistent cel puţin trei sezoane. Eu nu cred că va pleca pe acei bani (n.r. 100 de milioane de euro). Cred că Steve G ştir că are un jucător foarte bune, dar ştie de asemenea că are nevoie de timp să se adapteze la noul mediu. Este un campionat total diferit, el (n.r. Ianis) este un jucător foarte tehnic, dar va afla în curând că, uneori, trebuie să te adaptezi şi să-ţi schimbi stilul când joci pe un teren plin de noroi sau cu muşuroaie.



Trebuie să înveţe cum să fie un pic mai puternic fizic şi mental şi să facă mai des partea urâtă a jocului (n.r. să vină în defensivă). Asta îl va face un jucător şi mai bun. Nu există nicio îndoială că puştiul are talent, dar are nevoie de timp”,
a declarat Noel Whelan pentru footballinsider247.com.

Gerrard, cucerit de modul în care Ianis loveşte mingea cu ambele picioare

"Are două tunuri în picioare, pentru că aşa a crescut. Nu ştiu dacă i se datorează tatălui său ori unuia dintre antrenorii lui sau dacă Ianis însuşi a căutat acest lucru. E excelent că, la vârsta lui, are ambele picioare atât de puternice şi precise", a declarat managerul lui Rangers presei locale. L-a comparat cu el: "Îmi amintesc exersând cu stângul încă de când aveam patru sau cinci ani, iar piciorul meu stâng nici nu se apropie de acurateţea lui. Mă întreb când a început el? Şi a insistat!".

Pentru Gerrard, "cel mai mare compliment este că oamenii care îl privesc în premieră nu sunt siguri care parte e mai tare. Se simte în largul lui şi cu stângul, şi cu dreptul".

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare