Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un copil a folosit în secret telefonul surorii sale pentru a-i transmite un mesaj vocal lui Mbappe. Reacţia FABULOASĂ a starului de la PSG

Un copil a folosit în secret telefonul surorii sale pentru a-i transmite un mesaj vocal lui Mbappe. Reacţia FABULOASĂ a starului de la PSG

PSG

Comentarii

Un copil care i-a transmis un mesaj vocal pe Instagram fotbalistului echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, folosind pe ascuns telefonul mobil al surorii sale, va avea ocazia să îşi întâlnească idolul, relatează L’Equipe.

Baba Junior, în vârstă de 8 ani, a folosit telefonul mobil al surorii sale pentru a-i transmite lui Mbappe un mesaj în care spunea că îl admiră şi că ar vrea să îl întâlnească. Sora copilului a distribuit mesajul pe pagina sa, cu explicaţia: “Mă duc să mă spăl, îmi iau apoi telefonul şi văd că fratele meu i-a trimis asta lui Kylian Mbappe…”.

Mesajul a fost redistribuit de numeroase persoane şi a fost văzut de peste 1,5 milioane de ori, printre cei care l-au văzut numărându-se şi Mbappe. Acesta a scris pe Twitter: “Hei, Baba Jr. Ce-ar fi dacă am organiza o mică întâlnire la Camp des Loges după revenirea mea din China?”.

 

Baba Junior le-a mulţumit printr-un mesaj video tuturor celor care au distribuit mesajul său, dându-i ocazia de a-l întâlni pe Mbappe.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare