Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un cunoscut jurnalist, internat în stare gravă după ce a fost testat pozitiv la coronavirus

Un cunoscut jurnalist, internat în stare gravă după ce a fost testat pozitiv la coronavirusgalerie foto

Diverse

Comentarii

Fost mare portar în Argentina, actualmente jurnalist la o cunoscută televiziune spaniolă, Hugo Gatti a fost interenat în stare gravă după ce a fost depistat pozitiv la coronavirus, scrie presa din Spania şi Argentina.

Fostul internaţional argentinian Hugo Gatti, în vârstă de 75 de ani, a fost internat în spital, fiind testat pozitiv cu coronavirus, informează clarin.com.

În stare gravă, dar stabilă, Gatti a fost internat la Madrid cu pneumonie, potrivit fiului său Lucas, care a precizat că tatăl lui răspunde la tratament.

”A fost internat în spital cu o pneumonie severă. M-au sunat destul de recent şi mi-au zis că răspunde momentan atât la tratament, cât şi la medicaţie. Sper ca lucrurile să meargă bine” a explicat Lucas Cassius, fiul lui Gatti.

Supranumit "El Loco" (nebunul), portarul Hugo Gatti, 18 selecţii, a jucat, printre altele, la formaţiile River Plate şi Boca Juniors. El a cucerit de două ori Copa Libertadores şi o dată Cupa Intercontinentală, cu Boca. De câţiva ani, ”El Loco” a îmbrăţişat meseria de jurnalist, fiind colaborator permanent al emisiunii El Chiringuito, una dintre emisiunile cu cele mai mari audienţe din Spania în acest moment. Hugo Gatti a avut şi o rubrică săptămânală într-unul dintre cotidianele mari ale Spaniei, iar alte câteva articole au fost publicate sub semnătura sa în cotidianul MARCA.

Colegii săi au primit vestea cu tristeţe şi au făcut apel la cei care îl iubesc să se roage pentru charismaticul jurnalist şi fost mare sportiv de performanţă. Cotidianul MARCA i-a oferit un editorial ”Luptă Hugo şi totul va fi bine!” sub semnătura lui Juan Castro. ”Hugo Gatti s-a născut luptător. Sunt convins că va învinge această boală” a scris şi colegul său de platou, Edu Aguirre.

”A suferit o pneumonie puternică. Când i-au făcut testul pentru coronavirus, din păcate a ieşit pozitiv. Eu am vorbit cu el acum două ore. Mă simt foarte trist. I-am zis să stea liniştit şi că îl aşteptăm cât mai rapida alături de noi” a explicat şi Josep Pedrerol, prezentatorul emisiunii El Chiringuito şi colegul de emisiune al fostului mare portar, devenit jurnalist sportiv.

 

 

Afla mai multe despre: hugo gatti 

viewscnt
Articole similare