Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un debutant a adus victoria Spaniei în amicalul cu Bosnia

Un debutant a adus victoria Spaniei în amicalul cu Bosnia

Fotbal

Comentarii

Naţionala Spaniei, a învins, duminică, la Las Palmas, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Bosniei-Herţegovina, într-o partidă amicală.

Debutantul Brais Mendez, 21 de ani, de la Celta Vigo, intrat după pauză, a adus victoria gazdelor, cu reuşita sa din minutul 78.

Fotbalistul echipei galiciene a fost inclus în luna august şi de www.telekomsport.ro într-un Top 5 talente pe care să le urmăreşti în acest sezon de La Liga la Telekom Sport. El a devenit primul jucător care marchează la debut pentru Spania din noiembrie 2016 de la Iago Aspas. Acesta marcase împotriva Angliei şi, detaliu interesant, evolua tot la Celta Vigo.

 

 

Printre jucătorii "testaţi" de selecţionerul Luis Enrique în acest meci s-au numărat debutanţii Mario Hermoso şi Pau Lopez, iar printre remarcaţi au fost Suso, Pablo Fornals şi chiar Brais Mendes.

Formula de start a Spaniei a fost una surprinzătoare: Arrizabalaga - Jonny, Llorente, Hermoso, Gaya - Marco Asensio, Rodrigo, Dani Ceballos, Isco, Suso - Alvaro Morata. Pe parcurs au mai intrat Azpilicueta, Pablo Fornals, Brais Mendez, sau Rodrigo Moreno. Meciul s-a jucat pe Estadio de Gran Canaria din Las Palmas. 

Afla mai multe despre: brais mendesnationala spaniei 

viewscnt
Articole similare