Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un dinamovist, dorit la o formaţie de tradiţie din Spania. Mutarea s-ar putea realiza încă din această iarnă

Un dinamovist, dorit la o formaţie de tradiţie din Spania. Mutarea s-ar putea realiza încă din această iarnă

Fotbal

Comentarii

Portarul celor de la Dinamo Bucureşti, Tomas Mejias Osorio (31 de ani), este dorit în liga secundă din Spania, la CD Tenerife, care se află în căutarea unui nou goalkeeper.

În acest moment, Tenerife este pe locul 17 în liga secundă din Spania, la doar poziţii de locurile retrogradabile. Locul din clasament se datoarează şi unei defensive stângace, fără un portar de încredere. Aşa că s-a decis aducerea unui nou portar la echipă. Pe birourile clubului din Tenerife au ajuns C.V.-urile a doi portari spanioli, după cum a anunţat Radio Club Tenerife - Cadena SER: Dani Gimenez - liber de contract, şi Tomas Mejias, împrumutat de Middlesbrough la Dinamo.

Spaniolii cred că este mai greu de realizat transferul lui Mejias, deoarece acesta are o înţelegere cu Dinamo până în vara lui 2021. Ar trebui negociat cu clubul de care aparţine, Middlesbrough, apoi aşteptat să se termine împrumutul de la Dinamo.

În urmă cu câteva săptămâni, presa din Anglia a anunţat că Middlesbrough, cel mai probabil, se va despărţi de jucător în vară. În conecinţă, acest lucru nu ar mai fi un impediment pentru Tenerife. La cum se anunţă situaţia de la Dinamo, cu neplăţi salariale, nu este exclus ca portarul să se întoarcă la Boro mai rapid decât arată contractul, iar apoi să fie redirecţionat spre un alt club. Mutarea s-ar putea realiza încă din această iarnă.

În acest sezon, Tomas Mejias Osorio a bifat şase partide pentru Dinamo, în Liga 1. Acesta împarte locul de titular cu conaţionalul Rene Hinojo.

Cine este Tomas Mejias Osorio

Tomas Mejias are un CV foarte interesant pentru un jucător din Liga 1. Născut la Madrid, portarul în vârstă de 31 de ani a început fotbalul la Real, unde a trecut pe la toate grupele de juniori, apoi la tineret şi are chiar şi un meci la echipa de seniori, când antrenor era Jose Mourinho.

A mai jucat ulterior pentru Middlesbrough, Rayo Vallecano, Omonia Nicosia şi din nou Middlesbrough. În sezonul trecut a avut doar două apariţii pentru Middlesbrough, ambele în Cupa Angliei, contra celor de la Tottenham. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare