Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un dublu campion al Ligii 1 revine la CFR! Clubul a făcut anunţul: ”A părăsit echipa noastră!”

Un dublu campion al Ligii 1 revine la CFR! Clubul a făcut anunţul: ”A părăsit echipa noastră!”

CFR Cluj

Comentarii

Andrei Peteleu, fotbalist în vârstă de 30 de ani, va semna cu CFR. Anunţul a fost făcut de clubul maghiar Kisvarda.

Astfel, CFR va bifa al doilea transfer al iernii, după ce a ajuns la o înţelegere cu Anton Maglica. Andrei Peteleu a mai evoluat la CFR în perioada 2016-2020, înainte de a ajunge la Sheriff Tiraspol.

Anunţul a fost făcut chiar de echipa din Ungaria, care a făcut anunţul oficial prin intermediul site-ului. 

”Ionuţ-Andrei Peteleu a părăsit echipa noastră. Fundaşul român în vârstă de 30 de ani a ajuns la Kisvarda în vara lui 2021. În anul şi jumătate trecut de atunci a jucat 2048 de minute. 

A contribuit la locul secund istoric ocupat în campionat şi a evoluat în primul meci internaţional pentru Kisvarda, la Almaty, Kazahstan, într-o confruntare din Conference League. 

Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experienţă internaţională şi chiar a jucat şi un meci amical împotriva celor de la Kisvarda. 

Îi mulţumim lui Ionuţ-Andrei Peteleu pentru serviciile oferite clubului Kisvarda şi îi dorim succes în continuare”, au scris cei de la Kisvarda pe site-ul oficial. 

Andrei Peteleu are două titluri de campion cu CFR, iar el a evoluat în perioada trecută în 62 de meciuri pentru echipa ardeleană. 

Fotblistul a mai evoluat în carieră pentru echipe precum: Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş, Săgeata Năvodari, Petrolul, Sheriff Tiraspol, UTA şi Kisvarda.

Afla mai multe despre: andrei peteleu-cfr-liga 1 

viewscnt
Articole similare