Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un dublu câştigător de Champions League l-a remarcat pe Drăguşin: ”Excepţional!”

Un dublu câştigător de Champions League l-a remarcat pe Drăguşin: ”Excepţional!”
Comentarii

Owen Hargreaves, fost mijlocaş ofensiv, l-a lăudat pe Radu Drăguşin.

Drăguşin, lăudat în presa din străinătate

Owen Hargreaves, un dublul câştigător de Champions League, l-a remarcat pe Drăguşin la Tottenham şi a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorul român.

În vârstă de ani şi cotat la 25 de milioane de euro, Radu Drăguşin a adunat cinci meciuri la Tottenham, toate în Premier League.

„Ştim cât de dur e campionatul în Anglia, mai ales pentru cineva care e la început şi care abia a jucat prima dată ca titular.

Drăguşin e excepţional, va fi unul dintre jucătorii foarte buni din Premier League. E o presiune mare pe cineva care nu e obişnuit cu acest nivel”, a declarat Hargreaves, citat de tbrfootball.com.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Drăguşin, titular cu Luton?

Jurnaliştii englezi au oferit noi detalii despre starea fundaşului olandez. Conform TottenhamHotspurNews, Van de Ven ar putea rata şi următorul meci din Premier League al echipei sale.

„Se pare că evaluarea este în curs de finalizare, dar comentariile lui Ange sunt pozitive. Nu avem prea multe informaţii în afară de faptul că este vorba despre o accidentare la coapsă, aşa că este greu să vorbim despre cel mai bun şi cel mai rău scenariu.

De obicei între ele ar fi o diferenţă de zile sau chiar luni. Ce putem face este să vedem cum se antrenează după pauza internaţională. Încă cred că este puţin probabil să se întoarcă pentru următorul meci”, a spus doctorul Brar, conform sursei citate.

 

Afla mai multe despre: radu drăguşinchampions leaguetottenham 

viewscnt
Articole similare