Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un episod mai puţin ştiut de la Tokyo. David Popovici l-a lăsat mască pe un medaliat olimpic: „A venit după mine la sala de mese”

Un episod mai puţin ştiut de la Tokyo. David Popovici l-a lăsat mască pe un medaliat olimpic: „A venit după mine la sala de mese”

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popovici (16 ani), puştiul fenomen al României, nu a cucerit vreo medalie la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice, dar a fost în centrul atenţiei!

Episodul mai puţin ştiut de la Tokyo. David Popovici l-a lăsat mască pe un medaliat olimpic: „A venit după mine la sala de mese”

David Popovici, puştiul fenomen, nu a cucerit vreo medalie la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice, dar a fost în centrul atenţiei.

Tânărul sportiv a fost lăudat de specialiştii din întreaga lume pentru profesionalismul de care a dat dovadă!

Brent Hayden (37 de ani), cel care a luat bronzul la 100m liber, în 2012, la Londra, a avut doar cuvinte de laudă pentru Popovici. 

Hayden a postat o poză pe reţelele de socializare şi a dezvăluit un episod mai puţin ştiut petrecut în Tokyo. Conform celor spuse de mare sportiv, Popovici ar fi mers în sala de mese, unde se afla Hayden, şi i-ar fi mulţumit pentru momentele în care sportivul danez l-a inspirat!

Gestul a fost foarte apreciat de Hayden, care a scris pe reţelele de socializare: „Acesta a fost încă un moment de neuitat de la Jocurile Olimpice. David Popovici a venit la mine când eram în sala de mese şi mi-a mărturisit cât de mult l-am inspirat. Mulţumesc mult David pentru cuvinte tale frumoase. Tu eşti un adevărat campion şi sunt nerăbdător să vâd tot ce o să realizezi de-a lungul carierei!”

Hayden a revenit după o pauză de 7 ani la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

David Popovici a încheiat finala de la 100 metri liber pe locul 7. Americanul Dressel, campion olimpic

Afla mai multe despre: jocurile olimpicedavid popovicibrent hayden 

viewscnt
Articole similare