Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fan egiptean, pe bicicletă până la Moscova ca să-şi susţină echipa la Cupa Mondială. Va trece şi prin România

Un fan egiptean, pe bicicletă până la Moscova ca să-şi susţină echipa la Cupa Mondială. Va trece şi prin Româniagalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Un fan al Egiptului a plecat deja spre Rusia, pentru a-şi susţine echipa naţională, cu mai bine de două luni înainte de startul Cupei Mondiale. El a ales, însă, un mod atipic de a călători până la Moscova.

Conform AS, Mohamed Nufal, în vârstă de 24 de ani, a plecat sâmbătă, pe bicicletă, din Cairo. Tânărul aventurier şi-a luat la revedere de la mama lui şi a plecat spre aventura vieţii: 5.000 de kilometri de parcurs în 65 de zile.

El va traversa cu avionul Siria şi Irak, zone de conflict. Apoi, va ajunge şi în România. În drumul său, Nufal va trece prin Iordania, Bulgaria, România, Moldova şi Ucraina, înainte de destinaţie, unde Egipt va participa la prima Cupa Mondială după o pauză de 28 de ani. Egipteanul şi-a pus în bagaj piese de schimb pentru bicicletă, un telefon de rezervă, baterii şi echipament de camping.

"E vorba mai mult despre drum, decât despre destinaţie. Dacă mergeam doar pentru Cupa Mondială, aş fi luat un avon. E o şansă mare pentru mine de a descoperi lucruri noi", a spus suporterul egiptean pentru Reuters.

Echipa naţională de fotbal a Egiptului face parte din grupa A a turneului final din Rusia, alături de ţara gazdă, Uruguay şi Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: fotbalegiptcupa mondiala 

viewscnt
Articole similare