Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fan englez s-a trezit din comă după ce soţia i-a pus cântecele echipei favorite!

Un fan englez s-a trezit din comă după ce soţia i-a pus cântecele echipei favorite!galerie foto

Diverse

Comentarii

Tony Kemp, în vârstă de 59 de ani a suferit un infarct, iar după o operaţie pe cord deschis, care a durat 18 ore, a intrat într-o comă profuntă. Medicii au sunat-o pe soţia acestuia şi i-au spus să se pregătească pentru ce e mai rău.

Ştiind că este un fan înrăit al clubului Plymouth Argyle soţia acestuia a făcut un ultim efort pentru a-i salva viaţa - i-a pus pe o tabletă cântelece galeriei formaţiei din liga a treia din Anglia. Printr-o minune, sau nu, Tony Kemp a deschis ochii în acel moment, iar după câteva zile a fost extrernat din spital!

”Am fost sunată de medicul chirurg, care m-a chemat să vorbesc cu el. M-am aşteptat la ce era mai rău. Mi s-a spus că dacă nu dă niciun semn de revenire în următoarele două zile, va fi decuplat de la aparate.

L-am împins la limită. Am încercat să vorbim cu el, l-am strâns de mână. I-am cântat melodii, dar nu se întâmpla nimic. Am adus copiii să îl vadă. Am decis să ascultăm nişte cântece din galeria lui Argyle şi în acel moment a deschis ochii”, a povestit Danna.

Afla mai multe despre: angliaplymouthrevenirespitalfanoperatie 

viewscnt
Articole similare