Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fan Manchester United a fost înjunghiat la Paris de un taximetrist, după eliminarea PSG din Liga Campionilor

Un fan Manchester United a fost înjunghiat la Paris de un taximetrist, după eliminarea PSG din Liga Campionilor
Comentarii

Un fan al echipei Manchester United a fost înjunghiat, miercuri seară, la Paris, de un taximetrist, după victoria formaţiei engleze în meciul cu PSG, din Liga Campionilor.

“Ţinem legătura cu autorităţile franceze după incidentul în care a fost implicat un bărbat britanic în data de 6 martie şi suntem pregătiţi să oferim asistenţă dacă va fi necesar”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului britanic de Externe, potrivit The Guardian.

Fanul în vârstă de 44 de ani este internat în spitalul Georges-Pompidou, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit Sky Sports News, bărbatul a fost înjunghiat în piept de un taximetrist care s-a enervat văzând cum se bucurau fanul şi prietenii săi de victorie. Grupul de patru suporteri se deplasa în centrul Parisului de la stadionul echipei PSG, în momentul în care şoferul de taxi le-a cerut să coboare din maşină. Taximetristul ar fi scos apoi un cuţit cu care a ameninţat o fană din grup. Când bărbatul în vârstă de 44 de ani a încercat să intervină, el a fost înjunghiat în piept.

Sky Sports notează că poliţia franceză a arestat joi un suspect, însă arma încă nu a fost găsită. 

Afla mai multe despre: champions leaguemanchesterpsg 

viewscnt
Articole similare