Experiențe împreună.
You are here:

Un fan West Bromwich s-a enervat după ”dubla” de senzaţie reuşită de George Puşcaş. Ce a putut să scrie despre atacantul român :)

Un fan West Bromwich s-a enervat după ”dubla” de senzaţie reuşită de George Puşcaş. Ce a putut să scrie despre atacantul român :)

Stranieri

Comentarii

James Duffy, un fan înrăit al lui West Bromwich, a încercat să domolească valul de entuziasm declanşat după ”dubla” senzaţională reuşit de George Puşcaş pentru Reading.

Puşcaş a primit tricoul de titular pentru meciul cu Cardiff, din campionatul şi atacantul de 23 de ani a făcut spectacol. Reading a intrat cu 2-0 la pauză după două goluri superbe înscrise de atacantul român. Pe reţelele de socializare, fanii lui Reading şi nu numai s-au declarat uimiţi de calităţile arătate de român, mai ales la primul gol, când a marcat după o cursă de peste 70 de metri.

Însă au fost şi suporteri care n-au fost încântaţi de ceea ce au văzut. În special cei ai lui West Bromwich, următoarea adversară a lui Reading în campionat. James Duffy, fan înrăit al lui WBA, a încercat să nu pară impresionat de George Puşcaş. :)

”George Puşcaş nu este un marcator. A înscris 5 goluri pentru Bari, 8 goluri pentru Benevento, 10 goluri pentru Novara şi 10 goluri pentru Palermo. Reading nu va câştiga miercuri cu Wes Brom. West Brom are o echipă şi jucători mai buni”, a scris acesta pe Twitter.

viewscnt
Articole similare