Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost acţionar al lui Dinamo ştie cine poate redresa echipa acum: "Doar el poate face ceva acum, dar trebuie să fie lăsat în pace!"

Un fost acţionar al lui Dinamo ştie cine poate redresa echipa acum: "Doar el poate face ceva acum, dar trebuie să fie lăsat în pace!"

Dinamo București

Comentarii

Vladimir Cohn, fostul acţionar şi vicepreşedinte al clubului la începutul anilor 2000 îi pune la zid pe dinamovişti.

"Jucătorii, săraci cu duhul, încearcă, dar dacă atâta pot, ce să facă?! Nici dacă le pui cai-putere în plus nu fac faţă. Voi vreţi să fie viu un cadavru şi să mai şi danseze. OK, nu e mort, dar ideea e că atât pot băieţii ăia pe teren. E ca şi cum ţi-aş spune eu ţie să scrii în chineză, poţi? Toată lumea încearcă, eu cred că şi Negoiţă, şi Miriuţă vor să îndrepte lucrurile, dar nu pot mai mult. Lotul nu e slab, e doar dezbinat. Nemec nu vrea să joace, i se fâlfâie, a transmis starea asta şi altora. Lui Salomao trebuie să-i dai două mingi, una pentru el, alta s-o paseze coechipierilor. Sunt jucători penibili sau fără tragere de inimă. Bokila? Ce caută la fotbal, că el pare înotător. Nu sunt fotbalişti de Dinamo, mai degrabă la "Căluşarii", îi văd pe unii dansatori, la cum sar peste minge", spune Cohn în Gazetă.

Despre Miriuţă fostul acţionar precisează: "E depăşit de tradiţia clubului, nu pare din acest film. Una e să ţii cu Dinamo de mic, alta să-i fi antrenor. Aşa, şi eu o simpatizez pe Mădălina Ghenea, dar ce folos? Cred că strategia lui Negoiţă a fost falimentară de la bun început, a fost depăşit de nivelul unui club precum Dinamo. Nu că nu vrea, că el ar vrea, dar nu se pricepe. Părerea mea, la ora actuală doar Andone poate redresa echipa. Cu o condiţie: să fie lăsat în pace!"

Afla mai multe despre: vladimir cohndinamoproblemeanalizamiriutajucatoriioan andonenegoita 

viewscnt
Articole similare