Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor al Craiovei îi recomandă lui Băluţă să semneze cu FCSB: ”Poţi să te opui?”

Un fost antrenor al Craiovei îi recomandă lui Băluţă să semneze cu FCSB: ”Poţi să te opui?”

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu este de părere că discuţiile între FCSB şi Universitatea Craiova în legătură cu transferul lui Alexandru Băluţă sunt reale, fiind convins că nimic nu este întâmplător.

"Fiţi sigur că aceste discuţii nu sunt întâmplătoare. Nu vorbesc neapărat de proverbul că «nu iese fum fără foc», dar dacă se vorbeşte de plata clauzei, fii convins că cineva a întrebat: «Băi, dacă îţi plătesc clauza...». Nu o să plătească clauza şi Băluţă să nu vrea vină”, a spus Sorin Cârţu, conform Fanatik.

"Băluţă are o clauză de reziliere. Dacă cineva îi plăteşte clauza a plecat. Poţi să te opui? Meseria lui Băluţă este cea de fotbalist profesionist. Principiul unui profesionst este să câştige bani şi să facă alegerile cu capul, nu cu sufletul. Nimeni nu-ţi dă de mâncare mai târziu, el trebuie să se gândească ce va face când nu va mai juca fotbal. Eu am jucat în ţară doar la Craiova. Am avut oferte de peste tot, chiar şi de la Steaua, dar am rămas la Craiova", a mai adăugat fostul antrenor al Craiovei dar şi al Stelei.

Afla mai multe despre: balutacartufcsbtransferliga 1 

viewscnt
Articole similare