Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor de la CFR Cluj ştie unde se greşeşte după scuzele găsite de campioni: "Nu se întâmpla aşa ceva acolo"

Un fost antrenor de la CFR Cluj ştie unde se greşeşte după scuzele găsite de campioni: "Nu se întâmpla aşa ceva acolo"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul antrenor de la CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a evidenţiat capitolul la care campioana a avut de suferit în acest start de sezon, sub comanda lui Marius Şumudică.

Vasile Miriuţă, despre situaţia de la CFR Cluj

CFR Cluj a încasat şase goluri în cinci meciuri oficiale cu Marius Şumudică pe bancă. Singura partidă în care echipa nu a încasat gol în timpul regulamentar a fost cu cel mai greu adversar, Universitatea Craiova. 

Inclusiv Marius Şumudică s-a arătat nemulţumit de faza defensivă, iar Vasile Miriuţă a analizat situaţia din Gruia. 

„Am urmărit toate jocurile CFR-ului din noul sezon. Nu e uşor nici pentru Şumudică, au venit la echipă şi mai mulţi jucători noi, trebuie să fim realişti şi să spunem lucrurilor pe nume. Pe mine ce mă deranjează este linia de apărare. Nu e normal să iei cu FC U Craiova două goluri, să mai iei trei de la Borac Banja şi acum de la echipa aceasta din Gibraltar încă unul.

Acolo trebuie să regleze antrenorul cât mai repede, pentru că per ansamblu echipa arată bine, marchează la fiecare partidă, are ocazii. Până acum însă nu se întâmpla aşa ceva la CFR, să iei goluri la fiecare meci. Este nevoie de timp, doar că Young Boys sau Slovan Bratislava bat la uşă. Pe de-o parte e şi normal să se întâmple acest lucru, pentru că nu se poate să baţi din palme şi să omogenizezi un grup care a suferit schimbări.

În ceea ce priveşte returul cu Lincoln, asta ar fi culmea, să avem emoţii cu o echipă din Gibraltar. Dacă avem dubii şi cu un asemenea adversar, atunci ar fi mai bine să ne lăsăm. Într-adevăr, CFR a avut o primă repriză slabă acolo, a bătut şi vântul, dar nu văd o problemă în privinţa calificării!”, a spus Vasile Miriuţă pentru Realitatea Sportivă. 

După o primă repriză slabă cu Lincoln, Marius Şumudică şi Marius Bilaşco au găsit mai multe motive pentru prestaţia campionilor. 

Afla mai multe despre: marius sumudicavasile miriutacfr cluj 

viewscnt
Articole similare