Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor de la Chelsea, şocat de plecarea lui Ronaldo de la Real: "Cum să îl vinzi pentru 100 de milioane? Nu are niciun sens"

Un fost antrenor de la Chelsea, şocat de plecarea lui Ronaldo de la Real: "Cum să îl vinzi pentru 100 de milioane? Nu are niciun sens"

Juventus

Comentarii

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus, din vară, continuă să fie un subiect de discuţie, chiar dacă au trecut câteva buni lune de la acel moment, iar jucătorul pare să se fi acomodat la Torino. Un fost antrenor de la Chelsea, câştigător de Europa League, tot nu înţelege cum a putut să fie lăsat Ronaldo să plece de la Real.

Andre Villas-Boas s-a îndepărtat de fotbal în ultima perioadă, dar a rămas în actualitate şi se declară nedumerit de tranzacţia realizată de Real Madrid: "M-a surprins total. Cum să îl vinzi pe Cristiano pentru 100 de milioane? Nu are niciun sens din niciun punct de vedere: nici sportiv, nici economic", a declarat fostul tehnician pentru Corriere dello Sport. 

Portughezul nu o vede pe Juventus principala favorită la câştigarea Ligii Campionilor, dar crede că are o şansă importantă odată cu venirea lui Ronaldo. 

Villas-Boas a avut o carieră implinită ca antrenor, dar a abandonat-o pentru cea de motorsport. Acum, în vârstă de 41 de ani, îşi doreşte să revină în fotbal şi nu exclude o eventuală venire în Serie A: "Italia bineînţeles că mă interesează. Din punct de vedere tactic este unul dintre cele mai grele campionate. În viitor cine ştie?". 

El şi-a început cariera de antrenor la Academica, iar apoi a ajuns la FC Porto, alături de care a câştigat Europa League, după care au urmat Chelsea, Tottenham, Zenit şi Shangai SIPG. 

Afla mai multe despre: andre villas-boascristiano ronaldoreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare