Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Liga 1 este sigur că Dinamo va retrograda dacă va juca la baraj cu Hermannstadt sau U Cluj. ”Eu nu văd nimic de când a venit Uhrin!”

Un fost antrenor din Liga 1 este sigur că Dinamo va retrograda dacă va juca la baraj cu Hermannstadt sau U Cluj. ”Eu nu văd nimic de când a venit Uhrin!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va juca barajul pentru rămânerea în primul eşalon al fotbalului românesc. Echipa din Ştefan cel Mare se află pe locul 14, cu 3 etape înainte de finalul play-out-ului.

Băieţii lui Uhrin au şanse minime să urce pe locul 13, care este ocupat în prezent de Chindia Târgovişte. Echipa lui Emil Săndoi are 6 puncte avans peste Dinamo. La baraj, Dinamo ar urma să se dueleze cu ocupanta locului 3 din Liga 2. Această poziţie este ocupată de FC Hermannstadt, care a fost depăşită de U Cluj, după victoria ardelenilor în faţa celor de la Petrolul, scor 3-1. 

Vasile Miriuţă, fost antrenor la Dinamo, este convins că echipa din Ştefan cel Mare va retrograda, în cazul în care se va duela la baraj cu Universitatea Cluj sau FC Hermannstad. Singura variantă ar fi să urce pe locul 13, pentru a juca cu Concordia Chiajna la baraj. 

”Eu nu văd nimic de când a venit Uhrin!”

”Dacă Dinamo va juca barajul cu Sibiul sau cu U Cluj, nu va rămâne în Divizia A. Dacă va juca cu Chiajna, da, vor rămâne. Am văzut meciul lui U Cluj, foarte bună prima repriză. Îi va fi foarte greu lui Dinamo, mai ales la ce probleme au. Jocul scârţâie. Eu nu văd nimic de când a venit Uhrin. N-am văzut nicio schimbare, nici organizare defensivă, care e cea mai uşor de antrenor. Pe atac n-am văzut nimic. 

N-am văzut o schimbare în bine la Dinamo. Sper să mă înşel şi să se schimbe ceva, dar n-am văzut nimic pozitiv. Ăsta e adevărul”, a spus Vasile Miriuţă, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: dinamo-miriuţă-uhrin-liga 2-liga 1 

viewscnt
Articole similare