Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Liga 1, impresionat de prestaţia României din partida cu Germania! ”Aşa suntem noi, ne mobilizăm cu naţionalele mari!”

Un fost antrenor din Liga 1, impresionat de prestaţia României din partida cu Germania! ”Aşa suntem noi, ne mobilizăm cu naţionalele mari!”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Ianis Hagi a marcat pentru România, la Hamburg, şi a deschis scorul pentru echipa naţională contra Germaniei. Dacă prima sa reuşită în tricoul primei reprezentative a venit cu piciorul drept, Ianis Hagi a marcat vineri cu stângul.  

Ioan Andone a fost impresionat de prestaţia României din partida cu Germania. Fostul antrenor din Liga 1 l-a felicitat pe Rădoi şi a spus că România se mobilizează cu echipele mari. 

 ”Aşa suntem noi, ne mobilizăm cu naţionalele mari!”

”Foarte bine, poate unul dintre cele mai bune jocuri, ăsta şi cel din Austria. Am văzut agresivitate, organizare defensivă bună. Păcat, meritam un egal. Sper să păstrăm atitudinea, agresivitatea asta şi cu Armenia. Toate lucrurile astea sunt foarte importante la echipa naţională. Bravo lui, că a reuşit Rădoi contra Germaniei şi aşa suntem noi, românii. Ne mobilizăm cu naţionalele mari.  

O schimbare, maxim două pentru Armenia. E şi dorinţa de revanşă a jucătorilor. Am pierdut acolo, a fost  una dintre înfrângerile alea care ne-a durut foarte tare pe toată lumea, nu numai pe ei. Au venit la mâna ta acum, într-o perioadă în care sunt patru jocuri consecutive bune. Puteam să ieşim cu opt puncte din patru meciuri, dar trebuie să batem Armenia, clar. Am încredere mare că se vor concentra.

Golul lui Ianis a fost superb. L-am mai văzut pe tatăl lui...că mai avea...pe Gică. Mai dădea printre picioare el, ştii. Şi ne enerva pe noi, pe ăştia mai bătrâni. Driblingul ăla, curaj în careu în faţa lui Rudiger. Mi-a plăcut şi Ianis, care atunci când avea mingea la picior era pericol. Mi-a plăcut şi Stanciu. În meciul ăsta mi-a plăcut atitudinea lor şi organizarea defensivă”, a spus Ioan Andone. 

Afla mai multe despre: românia-germania-ioan andone 

viewscnt
Articole similare