Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Ştefan cel Mare atenţionează formaţia înaintea duelului cu CFR: ”Să n-ajungem naibii să retrogradăm”

Un fost antrenor din Ştefan cel Mare atenţionează formaţia înaintea duelului cu CFR: ”Să n-ajungem naibii să retrogradăm”

Superliga

Comentarii

Ion Marin a discutat despre următoarea partidă a lui Dinamo, în deplasare împotriva CFR-ului. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare a recunoscut că este speriat înaintea finalului de campionat, ”câinii” fiind foarte aproape de zona retrogradării.

Ion Marin a tras semnale de alarmă înaintea duelului cu CFR. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare a dezvăluit că este îngrijorat de viitorul lui Dinamo şi că speră că echipa nu va retrograda. În plus, acesta i-a felicitat pe suporteri pentru eforturile depuse şi a recunoscut că, cel mai probabil, ”câinii” nu vor putea obţine cele 3 puncte la Cluj.

Ion Marin atenţionează formaţia înaintea duelului cu CFR

”Meciul de diseară este foarte greu, pentru că joacă cu o echipă care vrea să câştige titlul şi are toate şansele să-l câştige. Este foarte greu, sper că, în pauza asta competiţioneală, Gigi (n.r. Mulţescu) a reuşit să mai pună ceva la punct, fizic, tehnic-tactic, psihicul.

Să sperăm că vom vedea diseară un Dinamo cu o altă faţă, dar mai ştii? Nu poţi să ştii, pentru că joacă cu o echipă foarte grea, foarte bună.Toată lumea speră să se salveze de la retrogradare, dar fotbalul este imprevizibil, nu poţi să ştii.

Totuşi, cred că aceşti jucători se vor mobiliza, ca să lupte pentru Dinamo, să n-ajungem naibii să retrogradăm. Acum, depind foarte multe lucruri de jucători. Suporterii au reuşit să ia licenţa, probabil că eforturile vor continua, ca să poată să ţină pasul şi cu salariile. Toţi factorii trebuie să conlucreze pentru ca jocul să capete calitate”, a declarat fostul antrenor din Ştefan cel Mare, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujdinamo bucureştiion marin 

viewscnt
Articole similare