Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Ştefan cel Mare îl atacă pe Mario Nicolae: ”Nepomuceno şi Morsay nu au adus nimic în plus. De ce au fost aduşi? Întrebaţi-l pe directorul sportiv”

Un fost antrenor din Ştefan cel Mare îl atacă pe Mario Nicolae: ”Nepomuceno şi Morsay nu au adus nimic în plus. De ce au fost aduşi? Întrebaţi-l pe directorul sportiv”

Dinamo București

Comentarii

Un nou scandal a izbucnit în Ştefan cel Mare. Emil Ursu, antrenorul Dinamo 2, şi-a dat demisia după ce DDB ar fi încercat să îi impună să folosească un jucător. În urma plecării de la club, acesta a lansat atacuri la adresa mai multor persoane din cadrul conducerii lui Dinamo, printre care şi directorul sportiv, Mario Nicolae.

În urma scandalului izbucnit de Emil Ursu, fostul antrenor al Dinamo 2 a continuat cu atacurile la adresa conducerii clubului. După comentariile sale legate de DDB, Ursu l-a luat acum în vizor şi pe Mario Nicolae, pe care nu îl consideră apt să conducă formaţia. Fostul tehnician al satelitului din Liga a 3-a îi critică aspru transferurile directorului sportiv şi susţine că acesta l-ar fi trădat pe fostul său colaborator, Florian Walter.

Un fost antrenor din Ştefan cel Mare îl atacă pe Mario Nicolae

”Nepomuceno e foarte gras, aleargă ca mine. Aşa mi se pare. Nepomuceno şi Morsay nu au adus nimic în plus, decât cu ei mai bine joci cu jucătorii crescuţi la Dinamo, care zic că sunt peste ei din toate punctele de vedere. De ce au fost aduşi? Întrebaţi-l pe directorul sportiv, Mario Nicolae.

L-am avut director sportiv la U Cluj. Nu era aşa mare dinamovist, să ajungă în funcţia asta. Eu nu l-am considerat mare dinamovist, nu ştiu cum a ajuns aici. Cu cine era? Cu el. A fost foarte iubit de Florian Walter, el l-a pus director sportiv la U Cluj, l-a luat la Petrolul, dar Nicolae l-a trădat, din toate punctele de vedere. S-a dat cu ceilalţi”, a spus Ursu, pentru GSP.

VIDEO | Rezumat Poli iaşi - Dinamo Bucureşti 1-0

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiemil ursumario nicolaeddb 

viewscnt
Articole similare