Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Ştefan cel Mare o atacă pe Dinamo, în legătură cu posibila retrogradare. ”Nu va fi chiar un dezastru”

Un fost antrenor din Ştefan cel Mare o atacă pe Dinamo, în legătură cu posibila retrogradare. ”Nu va fi chiar un dezastru”

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe a stat doar 2 meciuri pe banca lui Dinamo, dar a fost de ajuns pentru ca cesta să dezvolte o antipatie faţă de club. Actualul antrenor al Astrei susţine că a fost scos din funcţie de fanii ”câinilor” şi că nu a fost tratat cu respect. În plus, acesta a dezvăluit că este de părere că retrogradarea lui Dinamo nu ar fi dezastrul prevăzut de toată lumea.

În cursul zilei de marţi a avut loc tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României. Craiova - Viitorul Pandurii şi Dinamo - Astra vor fi cele 2 partide, iar Eugen Neagoe a discutat despre viitoarea adversară. Antrenorul Astrei a dat de pământ cu fanii lui Dinamo şi a susţinut că o retrogradare a formaţiei din Ştefan cel Mare nu ar fi de fapt un mare dezastru. 

Neagoe o atacă pe Dinamo

"E posibil să se distrugă acest brand. Chiar şi să meargă în Liga 2. Atât timp cât nu ai rezultate, cât nu câştigi meciuri, este posibil să mergi către dezastru. Asta cu Dinamo nu ar fi aşa mare. Asta este realitatea acum, nu poţi să o negi, clubul este într-un moment greu.

Nu doresc răul nimănui, nici măcar acelor suporteri care m-au huiduit şi care mă contestau din prima secundă. Ei au ce şi-au dorit, acum nu pot să dau verdicte. În fotbal se poate întâmpla orice. Deci nu va fi chiar un dezastru. Am reuşit la toate echipele la care am fost, mai puţin la Dinamo.

La celelalte echipe am fost tratat cu respect, cu încredere, oamenii m-au dorit la echipă. La Dinamo am căzut într-un moment foarte prost, într-un război care nu era al meu. Acei oameni care m-au contestat au dorit ca eu să nu am rezultate la Dinamo. N-am înţeles de ce, nu meritam să fiu tratat la modul în care am fost tratat", a declarat Eugen Neagoe, conform Fanatik.

VIDEO | Ionel Gane şi-a dat demisia de la Dinamo

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiastra gviurgiueugen neagoecupa româniei 

viewscnt
Articole similare