Experiențe împreună.
You are here:

Un fost atacant al Angliei şi-a prins soţia în casă cu un alt bărbat. A făcut scandal şi a fost arestat de poliţie

Un fost atacant al Angliei şi-a prins soţia în casă cu un alt bărbat. A făcut scandal şi a fost arestat de poliţiegalerie foto

Campionate

Darren Bent, 35 de ani, a fost arestat după un scandal pe care l-a avut cu soţia sa, după ce fostul atacant al lui Tottenham a fost anunţat că un străin se află în casa sa.

Darren Bent şi Kirsty Maclaren sunt în continuare căsătoriţi, dar cei doi au o relaţie foarte rece. În prezent, nu mai locuiesc împreună, însă, din când în când, mai trece pe la casa pe care o deţine în Sutton Coldfield şi unde acum stă soţia sa. Ultima vizita s-a încheiat însă cât se poate de prost.

Potrivit The Sun, fostul internaţional englez a fost anunţat că un bărbat misterios a venit să o viziteze pe soţia sa. Bent a mers să verifice informaţia, a observat că o maşină străină este parcată în faţa casei, a parcat după colţ, a aşteptat ca bărbatul să plece şi apoi a intrat pentru a-i cere explicaţii soţiei.

The Sun scrie că cei doi s-au certat violent şi Bent s-a ales cu hainele rupte. A fost chemată poliţia şi fostul atacant al lui Tottenham a fost reţinut, dar ulterior a fost pus în libertate, fără să achite vreo cauţine. Totuşi, Kirsty Maclaren a acuzat că inelul de logodnă, în valoare de 600.000 de lire sterline, i-a dispărut după disputa pe care a avut-o cu Darren Bent.

Darren Bent şi Kirsty Maclaren s-au căsătorit în 2013, însă relaţia lor s-a răcit în timp. Înainte să intre într-un mariaj cu Bent, Kirsty Maclaren a fost într-o relaţie cu Liam Ridgewell - fost coleg de vestiar cu Darren la Aston Villa, dar s-au certat cu opt zile înainte să facă nunta.


 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta