Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost Balon de Aur îl vede pe Mircea Lucescu într-un campionat important: ”Nu am dubii că ar fi bine primit la un club din Spania, Anglia sau Italia”

Un fost Balon de Aur îl vede pe Mircea Lucescu într-un campionat important: ”Nu am dubii că ar fi bine primit la un club din Spania, Anglia sau Italia”

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a avut parte de un sezon extraordinar în Ucraina, a cucerit titlul cu Dinamo Kiev, iar acum urmează să joace şi finala Cupei. Astfel, antrenorul român a reintrat în atenţia cluburilor mari din Europa.

Campion în Ucraina şi calificat în finala Cupei, Mircea Lucescu a reuşit să le răspundă contestatarilor săi.

Antrenorul de 75 de ani a fost criticat de multe voci din fotbal, din pricina vârstei sale şi nu numai. Mai mult, ultraşii echipei din capitala Ucraina l-au atacat pe tot parcursul stagiunii şi continuă să o facă, în ciuda faptului că Lucescu a adus primul titlu al lui Dinamo Kiev din 2016 încoace şi doar al treilea în ultimii 12 ani.

Un fost Balon de Aur îl vede pe Mircea Lucescu într-un campionat important

Un nume important din fotbal care recunoaşte valoarea antrenorului român este fostul câştigător al Balonului de Aur, Rivaldo. Brazilianul l-a lăudat pe ”Il Luce” şi a dezvăluit că este de părere că tehnicianul lui Dinamo Kiev ar putea face pasul către un campionat important.

”Poate este adevărat că Lucescu a trecut cumva pe sub radarul echipelor mari europene, în ciuda celor 33 de trofee (n.r. - 34 cu titlul din acest sezon) câştigate în carieră. A avut o experienţă scurtă în Italia, alături de Inter, acum mai bine de 20 de ani, dar acum este mult mai experimentat şi se poate descurca mult mai bine.

Acestea fiind zise, cred că a fost trecut puţin cu vederea, dar are calităţile necesare să antreneze echipe bune de club din Europa. Dacă încă trăieşte fotbalul cu entuziasm, sunt sigur că i-ar plăcea să antreneze un club mai mediatizat din ligile mari ale Europei.

Va depinde de voinţa sa şi de agenţii săi, dar dacă judecăm după realizările pe care le are în spate, nu am dubii că ar fi bine primit la un club din Spania, Anglia sau Italia şi că ar face o treabă bună acolo”, a declarat Rivaldo pentru Betfair.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievrivaldo 

viewscnt
Articole similare