Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost campion al României s-a resemnat: „N-avem condiţii, suntem săraci”

Un fost campion al României s-a resemnat: „N-avem condiţii, suntem săraci”

Superliga

Comentarii

Valerică Găman (31 de ani), fost campion al României cu Astra Giurgiu, s-a arătat dezamăgit de condiţiile din campionatul românesc, în special de cum arată terenurile de joc în această perioadă.

Terenurile sunt cum sunt, infrastuctura e cum e în România, ne-am antrenat pe sintetic toată săptămâna, că aveam nămol, n-avem ce face, suntem în România. N-avem condiţii, suntem săraci, ce să mai…”, a mărturisit, resemnat, Găman, ieri, după meciul CFR Cluj - Astra, 1-1.


Întrebat şi despre partida echipei sale, fotbalistul a declarat: „Cu puţin noroc puteam să luăm cele trei puncte. Trebuia să avem puţină şansă, dar câştigam nemeritat, trebuie să fim realişti. Ne bucurăm pentru acest punct. La meciul cu UTA, ne-a ieşit cam tot, cum cu Sepsi nu ne-a ieşit nimic, când intrăm în teren nu ne gândim la bani. La Astra s-au dat mereu banii. În seara acesta am luat un punct de moral, ne aşteaptă un meci greu cu Viitorul. Trebuie să strângem puncte, nu depunem armele, dar trebuie să strângem puncte”.

CE A DECLARAT EUGEN NEAGOE DUPĂ MECIUL ECHIPEI SALE

Mă bucur pentru atitudinea şi agresivitatea pe care le-am avut. Aşa trebuia să tratăm meciul, chiar dacă jucam împotriva campioanei. Ştiam că sunt o echipă puternică, dar am făcut faţă. N-am avut nici şansă astăzi. Din 2 metri dăm în portar. Cu Craiova am avut şansă să facem 2-0, singur cu portarul, ne egalează. Azi la fel. I-am felicitat pe băieţi pentru atitudine. Am primit goluri cu alte echipe, când nu au ajuns la poartă. Probabil se va întoarce norocul către noi, la un moment dat. Sunt astfel de momente în fotbal, când nu câştigi, indiferent ce ai face”, a declarat Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport.


Astra Giurgiu este pe locul 13 în Liga I, cu 18 puncte. În timp ce, CFR Cluj este pe locul doi, cu 41 de puncte.

 

Afla mai multe despre: astra giurgiu 

viewscnt
Articole similare