Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost campion cu CFR Cluj face senzaţie în Portugalia. Patronul echipei sale are o avere de 5 miliarde de EURO!

Un fost campion cu CFR Cluj face senzaţie în Portugalia. Patronul echipei sale are o avere de 5 miliarde de EURO!

CFR Cluj

Comentarii

Lionn, pe numele său complet José Lionn Barbosa de Lucena a jucat la CFR Cluj vreme de doi ani şi a cucerit un titlu în România.

Ajuns la 30 de ani şi plecat din România în urmă cu 5 ani şi jumătate, Lionn s-a întors în Portugalia, unde a evoluat pentru Rio Ave şi Chaves. Din vara acestui an s-a transferat la Famalicao, revelaţia campionatului portughez de fotbal.

Titular de drept la Famalicao, surprinzătorul lider din Liga NOS

Portugalia are un nou lider. Famalicao, echipă care nu spune mare lucru iubitorilor fotbalului are 6 victorii şi o remiză în primele 7 etape ale campionatului portughez. Un punct are Famalicao peste "greii" Benfica şi FC Porto, ambele învinse câte o dată în actuala stagiune.

Formaţia este nou promovată din Liga Pro şi îl are ca patron pe Idan Ofer, un miliardar israelian şcolit la Londra, care are o avere de 5,2 miliarde de euro! Acesta este implicat şi la Atletico Madrid şi este un apropiat al influentului agent, Jorge Mendes.

La Famalicao, Lion este coechipier cu fotbalişti împrumutaţi de la Atletico Madrid, Wolverhampton, Valencia, Benfica sau FC Porto. Fundaşul dreapta brazilian are nu mai puţin de 10 conaţionali alături de el.

În actuala stagiune, fostul jucător de la CFR Cluj a început ca titular şi a bifat primele trei etape ca integralist. Suspendat în etapa a 5-a pentru un cartonaş roşu, Lionn a revenit apoi printre titularii revelaţiei din Portugalia, bifând o prestaţie de excepţie împotriva lui Sporting Lisabona. Famalicao a învins cu scorul de 2-1 pe Jose Alvalade şi s-a instalat pe prima poziţie în campionatul lusitan. Presa din Portugalia l-a lăudat pentru prestaţia din meciul cu "leii" de pe Alvalade: "Corect în poziţionare, excelent cu mingea la picior, atent la marcaj şi foarte rapid, pe ambele faze ale jocului" este descrierea făcută de portughezi lui Lionn, după victoria lui Famalicao de la Lisabona.

  • 800 de mii de euro este cota lui Lionn în acest moment
  • 15 meciuri a bifat în Liga 1 pentru CFR Cluj
  • În 5 meciuri din primele 7 runde din Liga NOS a fost integralist
  • 184 de meciuri are Lionn în prima ligă din Portugalia

Afla mai multe despre: lioncfr cluj 

viewscnt
Articole similare