Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost campion cu Steaua îl desfiinţează pe Gigi Becali după înfrângerea suferită de FCSB la Iaşi: ”Comandantul suprem ştie fotbal, medicină, religie, tot!”

Un fost campion cu Steaua îl desfiinţează pe Gigi Becali după înfrângerea suferită de FCSB la Iaşi: ”Comandantul suprem ştie fotbal, medicină, religie, tot!”

FCSB

Comentarii

Valeriu Răchită a reacţionat tranşant după ce FCSB a fost învinsă umilitor, scor 5-2, pe terenul Politehnicii Iaşi, în etapa a cincea a Ligii 1.

Fostul fundaş central a criticat momentul bizar petrecut în minutul 28 al partidei cu Poli Iaşi, când la FCSB au fost efectuate simultan nu mai puţin de patru schimbări.

”Sunt convins că Toni Petrea le-a făcut (n.r. râde). Puneţi dumneavoastră ghilimelele de rigoare. Tot ceea ce se întâmplă este rezultatul managementului defectuos din ultimii ani. Comandantul suprem ştie fotbal, medicină, religie, tot. Nu mai vreau să am contre cu el, am văzut că s-a retras din viaţa publică, dar ar fi bine să se retragă şi din viaţa tehnică a echipei.”, a declarat Valeriu Răchită pentru GSP.ro.

Răchită a mai spus, conform sursei citate, că la un moment dat va reveni Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Totuşi, ”Vivi” nu crede că Gigi Becali o să mai aducă jucători de valoare curând: ”Eu cred că la un moment dat Reghecampf va veni din nou la FCSB, ţinând cont că staff-ul lui e deja acolo. (...) La ce bilanţ financiar are clubul în acest moment, nu anticipez noi transferuri. Nu vor mai veni jucători de valoare în următoarea perioadă.”.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua bucurestivaleriu răchită 

viewscnt
Articole similare