Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost campion mondial şi european a dat verdictul! Cine este cel mai bun jucător din tripleta ofensivă de la PSG? ”Pentru mine, regele Parisului este el!”

Un fost campion mondial şi european a dat verdictul! Cine este cel mai bun jucător din tripleta ofensivă de la PSG? ”Pentru mine, regele Parisului este el!”

PSG

Comentarii

PSG este una dintre echipele care are cel mai spectaculos lot din lume.

Chiar dacă Messi a fost adus în tripleta ofensivă a Parisului, aceasta ar putea să se destrame la vară, după ce contractul lui Mbappe va expira. Francezul a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului, iar Real Madrid are şanse foarte mari să îl aducă gratis. 

Emmanuel Petit, fostul mijlocaş defensiv francez, care a cucerit Campionatul Mondial în 1998 şi Campionatul European în 2000, a găsit mai multe motive pentru care Mbappe nu vrea să continue la Paris. De asemenea, fostul jucător de la Chelsea susţine că omul dorit de Real Madrid este cel mai bun jucător din atacul lui PSG. 

”Pentru mine, regele Parisului este el!”

”Se tot vorbeşte despre un transfer la Real Madrid şi ştiu că şi-a dorit de mic să joace pentru cluburi de acest fel datorită vedetelor care au jucat acolo şi istoriei lor. Cred că s-a săturat şi a obosit din cauza situaţiei de la PSG din ultimul an. Am văzut probleme pe teren atât între jucătorii lui PSG, cât şi între cei din naţionala Franţei, care s-au reflectat în jocul şi starea lui.

Poate că este interesat de un transfer la Real Madrid după ce s-a săturat de ceea ce se întâmplă aici, în Franţa. Cred că uneori simte că nu primeşte aceeaşi apreciere ca jucători precum Messi sau Neymar.

Messi, înainte să vină aici, era regele Barcelonei, dar, pentru mine, regele lui Paris Saint-Germain este Mbappe, nu Messi sau Neymar. Cu tot respectul pe care îl am faţă de Messi, Mbappe este în continuare numărul unu”, a declarat Petit, potrivit The Sun.

În acest sezon, Kylian Mbappe a jucat 17 meciuri pentru PSG, a marcat 8 goluri şi a oferit 12 pase decisive. 

Afla mai multe despre: psg-franţa-petit-mbappe 

viewscnt
Articole similare