Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost căpitan al FCSB-ului îi avertizează pe ”roş-albaştri” înaintea dublei cu Shakhter Karagandy: ”Dintre echipele româneşti, au cel mai greu meci”

Un fost căpitan al FCSB-ului îi avertizează pe ”roş-albaştri” înaintea dublei cu Shakhter Karagandy: ”Dintre echipele româneşti, au cel mai greu meci”

FCSB

Comentarii

Alex Bourceanu, invitat la Look Sport Live, a discutat despre tragerea la sorţi din Conference League.

Alex Bourceanu a fost căpitanul FCSB-ului în ultima perioadă de succes a clubului în cupele europene. Fostul mijlocaş a jucat în Champions League şi în Europa League cu formaţia lui Becali, sub conducerea lui Laurenţiu Reghecampf, fiind parte din echipa care reuşea rezultate de senzaţie, precum victoria cu Ajax.

Acum însă, FCSB-ul este mai departe de cupele europene decât oricând în ultimii ani, dar a primit o şansă nesperată, odată cu înfiinţarea Conference League-ului. ”Roş-albaştrii” au şansa să prindă grupele noii competiţii, întrucât nivelul adversarilor este mult mai scăzut decât în Europa League sau Champions League.

Un fost căpitan al FCSB-ului îi avertizează pe ”roş-albaştri” înaintea dublei cu Shakhter Karagandy

Însă, Alex Bourceanu îi avertizează pe bucureşteni înaintea dublei cu Shakhter Karagandy. Deşi pe hârtie pare un adversar accesibil, echipa din Kazakhstan face parte dintr-un campionat aflat în ascensiune, în timp ce nici călătoria pentru meciul retur nu le va face favoruri ”roş-albaştrilor”.

"Sigur că nu e de ajuns. Şi în sezonul trecut au avut probleme de lot. E clar că vor mai veni jucători, Becali a încercat tot timpul să aducă cei mai buni tineri jucători din România. Nu vreau să comentez. Nu e uşor să asculţi părerile altora pe la televizor despre tine şi tu să ştii cât munceşti şi te implici. La prima vedere, pare că FCSB are cel mai greu meci.

Kazahstanul e un campionat care s-a dezvoltat mult, au ajuns prin Liga Campionilor în ultimii ani. Cine ajunge pe o poziţie de cupe europene e o echipă bună. Va fi o deplasare lungă, de cinci ore, va fi şi cald, iar pe vremuri jucau şi pe sintetic acolo. FCSB are şi ea avantaje, dar dintre toate dublele echipelor româneşti pare cel mai greu meci", a declarat Alex Bourceanu, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: fcsbalex bourceanufcsb karagandy 

viewscnt
Articole similare