Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost căpitan al Stelei surprinde prin afirmaţiile sale: „Pentru mine, Steaua nu este nici CSA, nici FCSB”

Un fost căpitan al Stelei surprinde prin afirmaţiile sale: „Pentru mine, Steaua nu este nici CSA, nici FCSB”

FCSB

Comentarii

Sorin Paraschiv a discutat astăzi, la radio Gold FM, despre subiectul arzător dintre CSA Steaua şi FCSB. Fost jucător la Steaua, între 1999 şi 2007, dar şi căpitan al formaţiei, Paraschiv este un oficial al Academicei Clinceni, la momentul actual.

În vârstă de 39 de ani, Sorin Paraschiv a jucat la Steaua în cea mai bună perioadă modernă a clubului. Acesta a făcut parte din formaţia ce a ajuns în semifinalele Ligii Europa a câştigat titlul în Liga 1 cu ”roş-albaştrii” în 2005 şi 2006.

Fostul mijlocaş al Stelei a discutat despre ”cearta” dintre CSA şi FCSB şi a dezvăluit că el nu consideră niciuna dintre echipe a fi adevărata Steaua.

„Nu mă interesează că deranjez pe cineva. Steaua e echipa care joacă pe stadionul mare din Ghencea şi echipa care e în Liga 1. Steaua e echipa la care veneau 20 şi ceva de mii de suporteri. Pentru mine aceea este Steaua. Deocamdată nu avem echipa care să corespundă acestor criterii şi sunt confuz. Aduceţi-vă aminte că jucam cu Poli Iaşi cu 20 şi ceva de mii de spectatori. S-a creat această confuzie din partea ambelor părţi, iar noi suporterii avem de suferit. Îmi doresc să vorbesc despre Steaua din postura de suporter, am trăit acolo pe stadion de la 11 ani. Am trăit lângă Marius Lăcătuş şi mă gândeam dacă oare voi ajunge şi eu să joc acolo cândva. Acum nu corespunde niciuna dintre cele două echipe cu criteriile acestea. O zi unii spun că ei sunt Steaua, apoi apar ceilalţi în instanţă şi spun că ei sunt Steaua”, a declarat Sorin Paraschiv la Radio Gold FM.

În acest moment, lupta în instanţă între FCSB şi CSA continuă. Suporterii s-au împărţit în două. Peluza Nord a ales să meargă alături de FCSB, după ce o bună bucată de timp a fost neutră, în timp ce Peluza Sud a fost radicală şi a ales din start să coboare la Liga 4 pentru a fi alături de CSA Steaua. La momentul actual, fiecare formaţie se luptă la titlu, însă o formaţie în Liga 1, iar cealaltă în Liga 3.

 

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauasorin paraschiv 

viewscnt
Articole similare