Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost căpitan din Giuleşti, surprins de startul fulminant al Rapidului în Liga 1: "S-au unit, au tras toţi la aceeaşi căruţă!" | EXCLUSIV

Un fost căpitan din Giuleşti, surprins de startul fulminant al Rapidului în Liga 1: "S-au unit, au tras toţi la aceeaşi căruţă!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Nicoale Constantin (47 de ani), fostul căpitan al Rapidului, acum antrenor la Petrolul, a vorbit despre începutul fulminant al giuleştenilor în sezonul revenirii în Liga 1. Fostul fotbalist din Giuleşti nu se aştepta ca Săpunaru & Co. să aibă un start atât de bun, dar crede că nu vor avea emoţii cu retrogradarea.

Nicolae Constantin, impresionat de startul fulminant în Rapidului în Liga 1: "Nu mă aşteptam!"

Rapid a promovat în Liga 1 după şase ani şi a început perfect drumul în noul sezon. Giuleştenii lui Mihai Iosif au 13 puncte şi au învins, în ultimul meci, pe FCSB cu 1-0. Într-o discuţie exclusivă cu Telekom Sport, Nae Constantin a spus că rapidştii arată atât de bine pentru că sunt uniţi şi trage toată lumea în aceeaşi direcţie.

"Nu mă aşteptam să înceapă atât de bine, dar mă bucur pentru ei că reuşesc să gestioneze bine momentele şi reuşesc să fie unde sunt la momentul ăsta. Sper să fie în continuare tot aşa sus. Cred că a fost o surpriză pt toată lumea.

S-au unit şi au tras toţi la aceeaşi căruţă. Fiecare şi-a văzut interesul şi pentru echipa au putut să meargă. Dacă merg cum au început, eu zic că n-au de ce (n.r. - să aibă emoţii cu retrogradare). Au echipa bună, şi-au adus jucători buni", a spus Nicolae Constantin, pentru Telekom Sport.

Nicolae Constantin a jucat la Rapid între 2003 şi 2007, timp în care a strâns 78 de meciuri şi a câştigat o Cupă a României, în 2006.

Afla mai multe despre: nicolae constantinrapidliga 1exclusiv 

viewscnt
Articole similare