Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost căpitan din Ştefan cel Mare a pus "lupa" pe derby-ul Dinamo - FCSB: "Nicio favorită. Dinamo renaşte în derby, aş vrea 1-0" | EXCLUSIV

Un fost căpitan din Ştefan cel Mare a pus "lupa" pe derby-ul Dinamo - FCSB: "Nicio favorită. Dinamo renaşte în derby, aş vrea 1-0" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Paul Anton (30 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo şi unul dintre cei mai importanţi din ultimii ani, a acordat un interviu exclusiv pentru Telekom Sport despre derby. Mijlocaşul a dat şi un pronostic, vrea ca Dinamo să câştige cu 1-0 şi victoria să fie startul revirimentului pentru "câini".

Un fost căpitan din Ştefan cel Mare a pus "lupa" pe derby-ul Dinamo - FCSB: "Nicio favorită. Dinamo renaşte în derby, aş vrea 1-0" | EXCLUSIV

Într-o discuţie exclusivă cu jurnalistul Ovidiu Ionescu, Paul Anton, fotbalist la Ponferradina în prezent, fost căpitan în Ştefan cel Mare, a vorbit despre derby-ul Dinamo - FCSB, care se joacă duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Paul Anton a spus că în derby nu există favorită, indiferent de situaţia în care se află echipele în acest moment şi crede că Dinamo e avantajată de faptul că meciul se joacă în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul a dat şi un pronostic, vrea ca Dinamo să se impună cu 1-0 în faţa rivalei.

"Eu cred că dacă vor reuşi să facă un rezultat bun, îi va ajuta pe viitor. Jucătorii importanţi care ştiu ce înseamnă Dinamo încă sunt acolo în vestiar şi sunt sigur că la o astfel de partidă, la cum îi cunosc, se vor motiva nu 100%, ci 200%. Eu nu văd nicio favorită in derby, indiferent de situaţia în care e Dinamo.

Dinamo întotdeauna în derby renaşte şi se motivează diferit. E adevărat şi că meciul se joacă în Ştefan cel Mare, asta clar e un avantaj pt Dinamo şi nu pentru FCSB, care e o echipă mult mai omogenă, mai închegată, care dacă s-ar fi jucat pe Arena Naţională, pe un gazon mult mai bun ar fi reuşit să-şi construiască jocul mult mai uşor.

Eu cred că va fi stadionul plin, cât se va putea, şi chiar dacă nu e unul dintre cele mai fumoasae stadioane când se umple arena din Ştefan cel Mare, şi mai ales la un derby, te împinge de la spate. (n.r. - pronostic) Aş vrea un 1-0, sincer, pentru Dinamo", a spus Paul Anton, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Paul Anton a jucat pentru Dinamo în două rânduri, între 2015 şi 2016, apoi între 2020 şi 2021, timp în care a strâns 90 de meciuri, 14 goluri şi nouă pase de gol. Internaţionalul român a fost chiar şi căpitan al lui Dinamo, iar acum joacă la Ponferradina, în liga secundă din Spania.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: paul antonfcsbdinamoliga 1derby 

viewscnt
Articole similare