Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost câştigător de Champions League îl face praf pe Reyes după decesul fostului fotbalist: "Nu a fost un erou"

Un fost câştigător de Champions League îl face praf pe Reyes după decesul fostului fotbalist: "Nu a fost un erou"
Comentarii

O tragedie incredibilă a lovit sâmbătă lumea fotbalului, chiar înainte de finala UEFA Champions League. Jose Antonio Reyes, fostul internaţional spaniol, a decedat într-un accident de maşină.

Chiar dacă lumea fotbalului a fost şocată şi s-a grăbit să îl omagieze pe fostul jucător de la Real Madrid, Arsenal sau Sevilla, dar un fost câştigător de Liga Campionilor nu este de acord cu unele declaraţii. 

Santiago Canizares, 49 de ani, care a jucat alături de Reyes la echipa naţională a Spaniei, a scris într-un post pe Twitter că Reyes nu trebuie să fie tratat ca un erou: "Să mergi cu viteză este o atitudine condamnabilă. În accident au mai fost şi alte victime în afară de şofer. Reyes nu merită să fie omagiat ca un erou. Asta nu înseamnă că nu regret ce s-a întâmplat şi că nu mă rog pentru sufletele lor. Este cu adevărat intolerabil gestul celor care se bucură de acest eveniment", a scris fostul portar spaniol pe contul personal de Twitter. 

Din moment ce declaraţia lui a născut controverse, Canizares a revenit ulterior cu un alt mesaj: "Poate că nu am explicat bine. Bineînţeles că merită un tribut şi trebuie să fie ţinut minte pentru cariera sa ca fotbalist şi contribuţia pe care a lăsat-o fotbalului"

Santiago Canizares, retras în 2008 de la Valencia, a câştigat UEFA Champions League în 1998 şi a ajuns de alte două ori până în finală, alături de "lilieci". 

Afla mai multe despre: santiago canizaresjose antonio reyes 

viewscnt
Articole similare