Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost coechipier de la naţională îl regretă pe Mirel Rădoi: ”E păcat să plece acum, când e la un pas de a îşi atinge obiectivul”

 Un fost coechipier de la naţională îl regretă pe Mirel Rădoi: ”E păcat să plece acum, când e la un pas de a îşi atinge obiectivul”

Echipa națională

Comentarii

Daniel Niculae, actualul preşedinte al Rapiddului şi fostul coleg al lui Mirel Rădoi la echipa naţională, a vorbit despre intenţia selecţionerului de a se despărţi de România la finalul contractului său.

În urma partidei cu Armenia, câştigată de ”tricolori” cu 1-0, Mirel Rădoi şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională, odată cu expirarea contractului său. Înţelegerea selecţionerului cu FRF va expira în luna noiembrie, astfel că Rădoi ar mai pregăti ultimele două meciuri din preliminarii, dar nu şi barajul.

După un drum de doi ani, la care s-a înhămat după plecarea de la U21, Rădoi este gata să renunţe la conducerea echipei naţionale, în ciuda faptului că nu şi-a dus misiunea la capăt. Selecţionerul ar trebui să rămână, cel puţin, până la baraj, spune fostul coleg, Daniel Niculae.

Oficialul Rapidului l-a lăudat pe tânărul antrenor şi i-a prezis un viitor important în fotbal. În plus, Niculae a amintit că Rădoi a făcut o treabă destul de bună alături de ”tricolori”, având în vedere în ce hal a ajuns echipa naţională, în comparaţie cu anii 1990 - 2000.

 Un fost coechipier de la naţională îl regretă pe Mirel Rădoi

Nu mă aşteptam, îmi pare rău dacă... m-a surprins, eu îl văd un antrenor de mare perspectivă, un antrenor care se implică foarte mult, un tip care face totul pentru această carieră şi e păcat, acum că a ajuns la un pas de a-şi atinge obiectivul, să plece. Eu cred că trebuie să avem răbdare.

Nu mai suntem acea naţională de temut care am fost acum 20-30 ani. Din păcate, avem foarte puţini jucători care evoluează în campionate puternice şi foarte puţini ditnre ei care evoluează meci de meci şi sunt titulari.

Din păcate nu putem să ne comparăm nici măcar cu Armenia, care are jucători care evoluează în campionate puternice şi jucători de top. Tot am decăzut, de la an la an, din urna a doua am ajuns să ne  batem între cea de a treia şi a patra urnă.

Cred că nu e vina nici a selecţionerilor care s-au perindat pe la naţională, e o culpă comună, începand de la infrastructură până la cele mai înalte culpi”, a declarat Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamirel rădoidaniel niculae 

viewscnt
Articole similare