Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost conducător de club din Liga 1, reacţie fermă în scandalul legat de VAR: "Nu se doreşte! Aşa e în fotbalul românesc"

Un fost conducător de club din Liga 1, reacţie fermă în scandalul legat de VAR: "Nu se doreşte! Aşa e în fotbalul românesc"

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan (67 de ani), fostul preşedinte al CFR Cluj, e de părere că, de fapt, LPF şi FRF nu doresc implementarea VAR în fotbalul românesc. Forurile care conduc destinele fotbalului autohton se ceartă în privinţa sursei fondurilor necesare pentru implementarea video arbitrajului în Liga 1 şi Cupa României.

Mureşan e şi el de părere că arbitrii fac greşeli mari în timpul meciurilor din Liga 1, dar spune că echipele n-ar trebui să dea bani din bugetul lor pentru a avea VAR. FRF şi LPF se ceartă în privinţa fondurilor. Suma necesară pentru implementarea VAR este de 550.000 de euro.

Fostul conducător din Gruia spune că FRF şi LPF ar fi fericite dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratuit.

„Aşa e în fotbalul românesc. Avem nevoie de el să corecteze greşelile şi să oprească orice fel de discuţie. Arbitrii fac greşeli mari, dar după cum văd eu, parcă nu se doreşte. Nimeni nu vrea să plătească nişte bani, atât implementarea lui, aparatura, dar şi costurile suplimentare de la fiecare etapă.

Echipele n-ar vrea să dea din banii lor, Federaţia nu ştiu dacă e obligată să implementeze şi oricum nu au bani mulţi, LPF iar n-are bani, deci e o problemă financiară. Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura şi ar accepta”
, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Antena Sport.

Afla mai multe despre: iuliu muresanvarliga 1frflpf 

viewscnt
Articole similare