Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost dinamovist cere ajutor pentru DDB: ”Suporterii au nevoie de cineva. O susţinere mai mare”

Un fost dinamovist cere ajutor pentru DDB: ”Suporterii au nevoie de cineva. O susţinere mai mare”

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu a discutat despre situaţia de la una dintre fostele sale echipe, Dinamo. Fostul atacant s-a bucurat că spaniolul Cortacero nu a reuşit să preia puterea în Ştefan cel Mare, dar susţine că formaţia lui Mulţescu va avea nevoie de investiţii serioase pentru a reveni la nivelul de altădată

Florin Bratu a vorbit despre situaţia precară în care se află Dinamo. Formaţia din Ştefan cel Mare este administrată de grupul socios DDB, în timp ce Pablo Cortacero, care a preluat acţiunile echipei în august, cu promisiuni de investiţii, doar a înrăutăţit situaţia. Deşi Bratu se bucură de decizia instanţei, fostul atacant este de părere că Dinamo va avea nevoie de un investitor serios, cu bani, care săă fie fi dornic să readucă echipa spre glorie.

Un fost dinamovist cere ajutor pentru DDB

”S-a întâmplat normalitatea care trebuia să se întâmple. Fanii dinamovişti, cei din proiectul DDB, care au pus suflet şi au depus o muncă fantastică pentru a menţine echipa pe linia de plutire, au reuşit să câştige. Nu îl cunosc direct pe Pablo Cortacero ca să ştiu exact ce a promis. Am văzut ce s-a scris în presă şi am auzit declaraţiile lui atunci când a venit în România.

Atâta timp cât nu poţi conduce clubul şi nu poţi investi într-un club de renume ca Dinamo, e complicat ca lumea să mai aibă încredere în tine. Suporterii au fost aici, i-au ajutat pe jucători şi au menţinut clubul, altfel nu ar mai fi existat de câteva luni.Aici este marea problemă, lucrurile nu vor putea merge la nesfârşit aşa. Suporterii au nevoie de cineva, cu o susţinere mai mare.

Dinamo este un club mare. Dacă vrei să faci performanţă, Dinamo necesită bani foarte mulţi. Cred că au nevoie de un ajutor substanţial, oameni potenţi financiar, persoane fizice, care ar putea face asta la Dinamo. Lumea ezită să vină acum la Dinamo, dar trebuie să sperăm, cei care ţinem cu Dinamo, chiar şi cei care susţin alte echipe.

Dinamo este un bun naţional, care în trecut a adus foarte multe satisfacţii. Oameni adevăraţi şi potenţi financiar ar putea ajuta Dinamo la greu. Atunci vezi unitate de grup şi sper să se întâmple asta”, a afirmat Bratu, la GSP Live.

Video | Rezumat Dinamo - FC Argeş 1-2

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiliga 1florin bratupablo cortacero 

viewscnt
Articole similare