Experiențe împreună.
You are here:

Un fost dinamovist, despre întâlnirea cu Messi: ”Când joci contra lui, ai un singur gând în cap”

Un fost dinamovist, despre întâlnirea cu Messi: ”Când joci contra lui, ai un singur gând în cap”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Armando Cooper, fostul jucător de la Oţelul Galaţi şi Dinamo s-a destăinuit într-un interviu acordat site-ului vavel.com

Ajuns la 32 de ani, Armando Cooper a jucat în România în sezonul 2013-2014 pentru Oţelul Galaţi şi în 2018 pentru Dinamo Bucureşti.

Actualmente, panamezul evoluează la Arabe Unido şi a acordat un interviu celor de la vavel.com, în care a vorbit despre cariera sa.

Cooper a vorbit inclusiv despre experienţa fabuloasă trăită la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia: ”Este o experienţă unică, de neuitat. Aproape imposibil de explicat. A fost foarte motivant pentru orice jucător implicat” recunoaşte Cooper. La Campionatul Mondial, Armando a avut şansa nesperată de a se duela cu Messi: ”Este ceva extrem de complicat să joci contra lui. Atunci când îl ai în faţă îţi trece prin cap un singur gând: că e cel mai bun fotbalist din lume. A fost dificil să joc împotriva lui, dar şi mai dificil a fost să-l opresc” a glumit Armando Cooper.

La 32 de ani, fostul dinamovist nu se gândeşte la finalul carierei: ”Vreau să ajung la o echipă mare din Argentina. Racing ar fi un vis pentru mine” a mai explicat panamezul, care a dezvăluit şi care sunt idolii săi în fotbal: ”Fără discuţie, Xavi şi Iniesta”.

Armando Cooper are 33 de meciuri în Liga 1. A mai jucat în cariera sa la FC St Pauli, Godoy Cruz, Toronto FC, Universidad de Chile şi Maccabi Petah Tikva.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe