Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost dinamovist e gata să se transfere la o altă echipă din străinătate. Clubul care îl doreşte are 12 titluri de campioană în palmares

Un fost dinamovist e gata să se transfere la o altă echipă din străinătate. Clubul care îl doreşte are 12 titluri de campioană în palmares

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu (24 de ani) se pregăteşte să o părăsească pe Ufa, după doi ani şi jumătate petrecuţi în Rusia.

Echipa care îl doreşte pe internaţionalul român este AEK Atena. Conform presei din Grecia, între Ufa şi formaţia care a terminat pe locul 3 în Grecia sezonul trecut există deja negocieri. Elenii oferă cel mult un milion de euro pentru fundaşul central, acesta fiind în ultimul an de contract cu gruparea din Rusia.

„Nede” joacă la Ufa din iarna lui 2018. El a ajuns în Rusia pentru 600 de mii de euro şi a devenit jucător de bază la echipa sa. Fundaşul, care a jucat zece meciuri în toate competiţiile, e convocat de selecţionerul Mirel Rădoi pentru meciurile echipei naţionale de seniori cu Islanda, Norvegia şi Austria.

Dacă va pleca de la Ufa, Dinamo va primi şi ea bani. Roş-albii au un procent de 15% dintr-o viitoare mutare a lui „Nede”.

  • Ionuţ Nedelcearu e cotat de site-ul transfermarkt.com la suma de 3,5 milioane de euro

Afla mai multe despre: nedelcearutransferaek atena 

viewscnt
Articole similare