Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost dinamovist şi un fost rapidist şi-au dat mâna pentru un nou proiect. Cu ce formaţie a semnat Deivydas Matulevicius

Un fost dinamovist şi un fost rapidist şi-au dat mâna pentru un nou proiect. Cu ce formaţie a semnat Deivydas Matulevicius

Fotbal intern

Comentarii

Foşti jucători în Liga 1, Deivydas Matulevicius şi Linas Klimavicius încep un nou proiect în Lituania.

Ajuns la 32 de ani, atacantul Deivydas Matulevicius a semnat cu formaţia DFK Dainava Alytus, proaspăt promovată în prima ligă din Lituania.

Este vorba despre echipa oraşului său natal, antrenată acum de fostul internaţional lituanian, Tomas Ražanauskas.

Gruparea de pe Alytus Stadium a promovat în prima ligă, la cinci ani de la înfiinţare. Este vorba despre un club care a luat naştere în 2016 prin fuziunea altor două echipe, FK Auska şi Dzuku Tankai.

Deivydas Matulevicius a semnat în martie cu DFK Dainava, la fel ca şi Linas Klimavicius, fostul fundaş de la Dinamo. Cei doi vor încerca să menţină gruparea din Alytus în prima ligă. Nu sunt singurele achiziţii ale echipei, pentru că Dainava i-a transverat Sead Hamulic, Dzambolat Tsallagov, Ernestas Stockunas, Grigore Coscodan sau Airidas Mickevicius.

Campionatul din Lituania debutează pe 11 iunie, iar Dainava va juca în deplasare la Kauno Zalgiris. Gruparea la care vor juca Matulevicius şi Klimaviucus este cotată cu şanse minime de a se lupta pentru cupele europene. Zalgiris şi Suduva sunt principalale favorite la titlu, în timp ce Kauno, Panevezys şi Riterai sunt considerate echipe decente ale campionatului. Dainava se va lupta în teorie pentru evitarea retrogradării cu Dziugas şi FK Nevezis.
 

Afla mai multe despre: matuleviciusklimavicius 

viewscnt
Articole similare