Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost dinamovist, undă verde pentru Mirel Rădoi la echipa naţională: ”Ştie fotbal! Mă bucur pentru el”

Un fost dinamovist, undă verde pentru Mirel Rădoi la echipa naţională: ”Ştie fotbal! Mă bucur pentru el”

Fotbal

Comentarii

Flavius Stoican consideră că Mirel Rădoi, propunerea Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal, este varianta cea mai bună pentru postul de antrenor al echipei naţionale a României.

”Mă bucur foarte mult pentru el, pentru că ştiu prin ce a trecut sau ce momente a avut când a preluat FCSB. Nu a fost atât de fericit în anumite situaţii şi a muncit, a strâns din dinţi şi a ajuns, pentru că ştie fotbal. A fost preocupat, e preocupat şi bravo lui, mă bucur pentru el şi îi urez multă baftă.

Ce înseamnă dacă eşti mai tânăr, mai în vârstă? Dacă ştii fotbal, dacă ştii să încurajezi jucătorii, dacă ştii să faci un grup, el a demonstrat aceste lucruri. Tânăr, bătrân, mai mic, mai mare. Important e ce transmiţi jucătorilor, cât de mult percep ce la transmiţi tu, ceea ce faci la antrenament, cum studiezi adversarii”, a spus Flavius Stoican.

Începând din martie 2018, Rădoi a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, iar în luna august a aceluiaşi an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită.

Sub comanda lui Rădoi reprezentativa U21 s-a calificat la EURO 2019, unde a acces până în semifinale, performaţă ce a atras calificarea la Jocurile Olimpice, după o pauză de 56 de ani.

15 partide a bifat Rădoi pe banca naţionalei U21, reuşind să câştige 9 dintre ele

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecţioner al reprezentativei României, Mirel Rădoi, va fi dezbătută în Comitetul Executiv al FRF, în cadrul şedinţei de marţi. 

Rădoi va conduce naţionala tricoloră la play-off-ul Ligii Naţiunilor din martie 2020, ultima şansă de califcare la Euro-2020.

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro-2020.

Afla mai multe despre: stoicanradoiechipa nationala,  

viewscnt
Articole similare