Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost elev al lui Boloni face praf fotbalul românesc: ”Nu vreau să merg să mă îngrop acolo!”

Un fost elev al lui Boloni face praf fotbalul românesc: ”Nu vreau să merg să mă îngrop acolo!”

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul belgian, Jelle Van Damme, a declarat recent că a refuzat categoric ofertele venite din România sau Turcia.

Ajuns la 37 de ani, Jelle Van Damme pare foarte aproape de retragerea din activitate. Actualmente liber de contract după ce a jucat ultima dată la Lokeren, Van Damme a declarat recent, într-un interviu, că s-ar putea retrage din activitatea de fotbalist profesionist.

Totodată, fostul elev lui lui Ladislau Boloni la Antwerp spune că a avut oferte şi din România, însă a refuzat ferm să vină în ţara noastră.

„Încă primesc oferte, dar după episodul de la Lokeren sunt precaut. Am şi condiţiile mele, vreau să rămân la cel mai înalt nivel, nu accept orice. Am viaţa mea privată şi a copiilor. Nu vreau să mă duc să mă îngrop în România sau Turcia sub pretextul că joc în prima ligă”, a spus Jelle Van Damme, potrivit RTBF.

Jelle Van Damme a început fotbalul la Lokeren şi a debutat în Belgia pentru Beerschot. În 2002 a fost achiziţionat de Ajax, iar doi ani mai târziu a semnat cu Southampton. Au urmat experienţe la Werder Bremen, Anderlecht, Wolverhampton Wanderers, Standard Liege, LA Galaxy, Antwerp şi Lokeren. La Antwerp, fostul internaţional belgian a lucrat timp de două sezoane cu antrenorul român, Ladislau Boloni.

Van Damme a debutat în 2003 în naţionala ţării sale pentru care a adunat 31 de meciuri fără să marcheze vreun gol. Jelle este fostul soţ al lui Elike Clijsters, sora celebrei jucătoare de tenis din Belgia, Kim Clijsters.

Afla mai multe despre: jelle van damme 

viewscnt
Articole similare