Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost favorit al lui Becali a rămas liber de contract! Ar putea ajunge fundaşul la FCSB?

Un fost favorit al lui Becali a rămas liber de contract! Ar putea ajunge fundaşul la FCSB?

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a anunţat oficial despărţirea de Florin Ştefan. Fundaşul stânga, în vârstă de 25 de ani, părăseşte echipa după trei sezoane petrecute la Sf. gheorghe.

Sepsi şi Florin Ştefan s-au despărţit oficial joi, astfel continuând seria de plecări de la formaţia lui Leo Grozavu. Înainte de fundaşul stânga, în ultimele două zile, Simone Rapp, Rachid Bouhenna şi Bryan Nouvier îşi mai încheiaseră şederile la formaţia din Sf. Gheorghe.

Florin Ştefan a asemnat cu Spesi în 2018, liber de contract, de la Daco-Getica. Fundaşul stânga a impresionat în Liga 1 şi a fost conovocat de Mirel Rădoi la Europeanul U21 din 2019. Acolo, Ştefan a fost titularul selecţionatei noastre şi a impresionat pe drumul spre semifinale.

Un fost favorit al lui Becali a rămas liber de contract!

După turneul final, Gigi Becali ar fi fost atât de impresionat de prestaţiile lui Ştefan, încât ar fi oferit jumătate de milion de euro pentru serviciile sale. Însă, conducerea lui Sepsi a refuzat oferta şi a cerut dublu pentru fundaş, încheiând astfel negocierile.

Însă, de atunci, Ştefan nu s-a mai dezvoltat aşa cum era aşteptat, iar la doar doi ani de la Europeanul U21, a fost lăsat să plece liber de contract de la Sf. Gheorghe. Acesta nu şi-ar mai fi dorit o prelungire, iar clubul nu ar fi fost aşa afectat de plecarea sa, astfel că cele două tabere s-au despărţit.

Este neclar dacă Becali va mai încerca să îl aducă pe Ştefan la FCSB. În trecut, finanţatorul ”roş-albaştrilor” a mai declarat că nu mai vede necesitatea pentru Ştefan, dacă îl are pe Panţîru.

Florin Ştefan a disputat 12 partida pentru selecţionata U21 a Roomâniei, reuşind să îşi facă şi debutul la prima echipă după Europeanul de juniori din 2019. Însă, de atunci, fundaşul stânga nu a mai făcut vreo apariţie pentru ”tricolori”.

 

Afla mai multe despre: florin ştefangigi becaliliga 1sepsifcsb 

viewscnt
Articole similare