Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost finalist de Euro le ţine pumnii tricolorilor mici: "Pot ajunge acolo"

Un fost finalist de Euro le ţine pumnii tricolorilor mici: "Pot ajunge acolo"

Echipa națională

Comentarii

Devis Mangia a fost antrenorul tineretului Italiei în 2013 atunci când Squadra Azzurra a ajuns până în finala competiţiei. Acum antrenorul de 44 de ani aşteaptă să vadă naţionala lui Rădoi la turneul final.

Devis Mangia a antrenat selecţionata sub 21 de ani a Italiei timp de un an, între iulie 2012 şi iulie 2013. A părăsit reprezentativa după CE 2013, unul în care peninsularii au pierdut finala în faţa Spaniei. Italianul se uită cu plăcere la echipa de astăzi a României care va juca în vara viitoare la Euro 2019. Şi prevede un turneu reuşit pentru micii tricolori. 

"Eu nu vreau să pun presiune pe nimeni, România poate obţine semifinalele, pe urmă nu ştiu. Este o echipă cu jucători foarte buni, jucătorii care sunt acum la echipa mare vor veni şi ei acolo. Mă refer la Răzvan Marin, Tudor Băluţă, Denis Drăguş, Cristi Manea" a declarat Mangia. 
 
La turnuel final al Euro 2013 organizat în Israel, Mangia avea în lot fotbalişti uriaşi ai planetei: Marco Veratti, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne, Alessandro Florenzi. 

Afla mai multe despre: mangiaitalia u21românia u21 

viewscnt
Articole similare