Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist al lui Bayern Munchen a fost suspendat pentru consum de cocaină şi va rata Campionatul Mondial din 2018

Un fost fotbalist al lui Bayern Munchen a fost suspendat pentru consum de cocaină şi va rata Campionatul Mondial din 2018
Comentarii

Căpitanul naţionalei statului Peru, Paolo Guerrero, a fost suspendat un an de FIFA, după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină. Jucătorul va rata, astfel, Cupa Mondială din Rusia, programată în vara anului viitor.

Atacantul celor de la Flamengo, în vârstă de 33 de ani, a fost suspendat pentru 30 de zile de către FIFA, după un control antidoping cu rezultat "anormal", efectuat la 5 octombrie, la un meci al naţionalei peruane cu Argentina. El a ratat deja barajul de calificare la CM-2018, pe care Peru l-a câştigat în faţa Noii Zeelande.

Jucătorul este suspendat încâpând cu 3 noiembrie din toate competiţiile interne şi internaţionale. Guerrero, autorul a 32 de goluri în 86 de selecţii, ratează astfel ocazia de a evolua pentru prima dată la Cupa Mondială. Ultima dată când Peru a jucat la turneul final a fost în 1982, în Spania.

De-a lungul carierei, Paolo Guerrero a evoluat pentru Bayern Munchen, Hamburg, Corinthians şi Flamengo.

Afla mai multe despre: bayern munchenperunoua zeelandafifabayern munchenflamengo 

viewscnt
Articole similare