Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist al lui Manchester United şi-a anunţat retragerea la doar 31 de ani! Care este ultima echipă a carierei sale

Un fost fotbalist al lui Manchester United şi-a anunţat retragerea la doar 31 de ani! Care este ultima echipă a carierei sale
Comentarii

Anderson, brazilianul care a evoluat pe Old Trafford timp de 8 ani a decis să pună punct activităţii fotbalistice în momentul în care mijlocaşul evolua pentru turcii de la Adana.

Fotbalistul a fost doar al doilea brazilian din istoria diavolilor după Kleberson. Venit de la Porto în schimbul a 23 de milioane de euro, fotbalistul de 31 de ani a câştigat atât titlul cât şi trofeul Ligii Campionilor în chiar primul sezon petrecut în Anglia. Au fost în total 8 pentru Anderson care s-a întors în Brazilia în 2015 semnând cu Internacional Porto Alegre.

Anul trecut, sud-americanul a revenit pe bătrânul continent la Adana Demirspor. Turcii tocmai au făcut anunţul retragerii sale, însă surpriza a venit în momentul în care şefii grupării din divizia secundă au dezvăluit că Anderson va rămâne în club urmând a fi noul director de relaţii internaţionale al grupării. Format la Gremio, acolo unde şi-a început şi cariera în fotbalul profesionist, brazilianul are opt selecţii pentru Selecao alături de care a câştigat Copa America în 2007.  

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: andersonretrageremanchester unitedadana 

viewscnt
Articole similare