Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist de la Juventus vine în Liga 1. Portarul va juca sub comanda lui Daniel Pancu

Un fost fotbalist de la Juventus vine în Liga 1. Portarul va juca sub comanda lui Daniel Pancu

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi va transfera doi jucători, iar unul dintre aceştia este chiar Laurenţiu Brănescu, jucătorul trecut şi pe la Juventus Torino.

Daniel Pancu va antrena un fost fotbalist al lui Juventus

Poli Iaşi va aduce doi jucători cu experienţă. Echipa antrenată de Daniel Pancu va transfera un mijlocaş argentinian şi un fost portar al lui Juventus.

Laurenţiu Brănescu, este portarul în vârstă de 26 de ani, care a evoluat pentru echipele de tineret ale "Bătrânei Doamne". Portarul român a fost cumpărat în 2011, la vârsta de 17 ani, de la CSM Râmnicu Vâlcea de Juventus, pentru suma de 400.000 de euro. 

De atunci Brănescu a evoluat la mai multe echipe sub formă de împrumut, printre care şi Dinamo. Ultima sa echipă a fost Kilmarnock din prima ligă scoţiană şi se va transfera la Poli Iaşi liber de contract.

În momentul de faţă, Brănescu este evaluat la 350.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Al doilea jucător care vine la Iaşi este mijlicaşul Pablo Gaitan. Argentinianul în vârstă de 28 de ani a evoluat umltima dată pentru echipa din prima ligă din Ecuador, General Diaz. Fotbalistul a mai evoluat şi pe la cluburile Atletico de Rafaela şi Union de Sunchales, echipe care evoluează în ligile inferioare din Argentina.

Pablo Gaitan este cotat la 100.000 de euro, conform transfermarkt.

Pe lista de transferuri a lui Poli Iaşi mai sunt şi un fundaş, un atacant şi doi mijlocaşi. Echipa condusă de Daniel Pancu s-a despărţit în această iarnă de 6 fotbalişti şi anume Breeveld, Acka, Tălmaciu, Assulin, Angiulli şi Chacana, care a plecat la U Cluj.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare