Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost galactic este aproape de un transfer la Bayern Munchen: "Ar putea semna săptămâna viitoare”

Un fost galactic este aproape de un transfer la Bayern Munchen: "Ar putea semna săptămâna viitoare”

Bayern Munchen

Comentarii

Conform cotidianului Tuttosport, internaţionalul german, Sami Khedira ar putea semna în această vară cu Bayern Munchen.

Fost jucător la Real Madrid, actualmente legitimat la Juventus Torino, Khedira ar putea ajunge pe Allianz Arena. Un nou semn că Max Allegri pare principalul favorit să preia vechea şi noua campioană a Germaniei: ”Ar putea juca la Bayern şi semna chiar de săptămâna viitoare” susţine sursa citată.

Allegri este tehnicianul care a insistat pentru transferul lui Khedira la Juventus Torino şi, totodată, omul alături de care internaţionalul german a mărturisit că a lucrat cel mai bine.

Sami Khedira (32 de ani) joacă pentru Juventus din 2015. Între 2010 şi 2015, internaţionalul german a evoluat pentru Real Madrid, formaţie alături de care a câştigat UEFA Champions League, dar şi alte şase trofee. Campion Mondial cu naţionala Germaniei, dar şi campion mondial de tineret cu reprezentativa Under 21, Khedira este campion în trei ţări diferite: Germania (cu Stuttgart), Spania (cu Real Madrid) şi Italia (cu Juventus Torino). În sezonul trecut el a suferit o accidentare destul de serioasă. A bifat astfel doar 17 meciuri în tricoul campioanei Italiei şi a marcat două goluri. În total, pentru Juve, Khedira a jucat 126 de meciuri şi a marcat 21 de goluri.

Afla mai multe despre: sami khedirabayern munchen 

viewscnt
Articole similare