Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost "galactic" nu regretă plecarea de la Real Madrid: "Nu mă mai bucuram de fotbal"

Un fost "galactic" nu regretă plecarea de la Real Madrid: "Nu mă mai bucuram de fotbal"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a despărţit în această vară de Dani Ceballos (23 de ani), iar fotbalistul ajuns în Premier League, la Arsenal, pare să nu aibă niciun regret că a plecat de pe "Santiago Bernabeu".

Ceballos a fost împrumutat de Real Madrid la Arsenal pentru un sezon şi deja se felicită pentru decizia luată. La Londra i s-a acordat numărul 8, purtat până în vară de Aaron Ramsey. Cotat la 45 de milioane de euro, mijlocaşul pare să îşi fi şters din memoria ultimele sezoane petrecute pe "Santiago Bernabeu". 

"Pentru mine era clar că trebuia să plec. În acest moment sunt unde trebuie şi sunt fericit. Trebuia să plec, să joc şi să mă bucur de fotbal, pentru că în ultimii doi ani nu am făcut-o. Am luat decizia cea bună, dovada este că acum sunt la naţionala Spaniei", a declarat Dani Ceballos, potrivit Marca. 

Ceballos are deja şapte selecţii la prima reprezentativă a Spaniei şi a reuşit să marcheze pentru "Furia Roja". El a fost transferat de Real Madrid de la Betis Sevilla în 2017, după ce a impresionat la Campionatul European U21. Chiar dacă nu a jucat foarte mult în tricoul Los Blancos, cota mijlocaşului a crescut radical, iar el şi-a trecut în palmares un trofeu UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: dani ceballosreal madridarsenal 

viewscnt
Articole similare