Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional englez îşi dezvăluie dispreţul faţă de Roberto Mancini: ”Îl detesam, dar după Euro îl urăsc şi mai mult”

Un fost internaţional englez îşi dezvăluie dispreţul faţă de Roberto Mancini: ”Îl detesam, dar după Euro îl urăsc şi mai mult”

Fotbal

Comentarii

La scurt timp după ce a câştigat Euro 2020, Mancini a fost atacat de Wayne Bridge, fost jucător al său la Manchester City.

Roberto Mancini a reuşit să conducă Italia către primul său trofeu internaţional din ultimii 15 ani, însă nu toată lumea îl iubeşte. Deşi în general este respectat de foştii săi jucători, Mancini mai are şi câţiva adversari prin rândurile acestora, printre care şi Wayne Bridge.

Fostul internaţional englez a colaborat cu Mancini la Manchester City, pe când se afla pe sfârşit de carieră. Ajuns cu un an înaintea italianului pe Etihad, fundaşul stânga a mai rezistat încă un an după venirea sa, înainte de a fi trimis într-o serie de împrumuturi.

Bridge a povestit incidentul care l-a făcut să îşi piardă complet încrederea în tehnicianul italian şi l-a atacat pe acesta, recunoscând că nu îl consideră un bun tactician şi că îl uraşte.

Un fost internaţional englez îşi dezvăluie dispreţul faţă de Roberto Mancini

”M-a durut tare pentru că îl detest pe Mancini, toată lumea ştie asta, acum îl urăsc şi mai mult. Nu e cel mai rău antrenor din cariera mea, dar ca tactician e slab. Trebuie să recunosc că s-a descurcat bine acum. La fel şi la Manchester City când a câştigat titlul, dar dacă te uiţi la ce jucători, la ce echipă avea atunci, atunci ştii că ei au cucerit titlul, nu antrenorul.

La început m-am înţeles bine cu el, dar apoi nu mi-a plăcut ce antrenamente făcea, ne antrenam cu manechine. Un coechipier, Craig Bellamy, a vrut să întrebe ceva, iar Mancini i-a zis să tacă din gură, apoi l-a exclus din lot şi nu l-a mai primit la antrenamente. Nu l-am înţeles deloc”, a declarat Wayne Bridge.

Afla mai multe despre: euro 2020roberto manciniwayne bridgebridge manciniitaliaitalia anglia 

viewscnt
Articole similare