Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional râde de naţionala mare: ”Şi noi dacă ne apucăm din nou, cred că avem două ocazii de go măcar”

Un fost internaţional râde de naţionala mare: ”Şi noi dacă ne apucăm din nou, cred că avem două ocazii de go măcar”

Echipa națională

Comentarii

Cristian Pulhac a comentat sâmbătă prestaţia echipei naţionale din preliminarii, dar şi din meciul contra Suediei.

Fost internaţional în trei rânduri, Pulhac a ironizat jocul tricolorilor: ”Tot comentăm meciul de aseară. Am încercam să punem în aplicare şi noi câteva lucruri. Părerea mea că dacă facem o selecţie de aici cred că avem şi noi două ocazii măcar” a spus Pulhac, unul dintre invitaţii de la meciurile de Old Boys susţinute în sală la Chiajna, la turneul organizat în memoria lui Daniel Prodan.

”Părerea mea e că putem mai mult, avem jucători de valoare, jucători tineri, numai că trebuie ca cineva să îi instruiască mai mult. Nici eu nu sunt de părere că a fost o echipă bună. Ştiu că un jucător când vine la echipa naţională pentru prima oară să joace primul meci contra Suediei, meci decisiv, aici mă refer la Mogoş, nu ştiu, nu îl cunosc, am înţeles că e un jucător bun, dar nu cred că era momentul ca el să joace meciul ăsta. Dacă stăm să ne uităm puţin la toate meciurile care le-am jucat, nu ştiu dacă am făcut chiar un meci strălucit cu nicio echipă. Şi atunci doar să ne calificăm dintr-un noroc şi să lăsăm pe alţii acasă care merită, eu nu sunt de acord” a mai adăugat Cristi Pulhac.

Fostul fundaş stânga de la Dinamo, formaţie pentru care a evoluat timp de 11 ani a vorbit şi despre gruparea din Ştefan cel Mare: ”Nu am speranţe. Ce să vorbim? Nu am speranţe. Cu toate problemele care sunt acolo. Nici jucătorii nu au nici metalitatea nici pregătirea pentru a juca la o echipă ca Dinamo şi pentru a se bate la playoff. Şi la campionat. Nu sunt jucători de campionat, sunt jucători care ar putea să crească pe lângă alţi jucători buni” a subliniat fostul apărător al ”câinilor roşii”

Afla mai multe despre: cristian pulhac 

viewscnt
Articole similare