Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional român, dezvăluire inedită despre cea mai mare frică: ”Nu i-am spus lui nea Piţi, dar mă rugam să nu mă ia la lot”

Un fost internaţional român, dezvăluire inedită despre cea mai mare frică: ”Nu i-am spus lui nea Piţi, dar mă rugam să nu mă ia la lot”

Fotbal

Comentarii

Daniel Opriţa a făcut câteva dezvăluiri, de pe vremea când încă era jucător. Antrenorul Stelei a povestit o întâmplare de la naţională, când aceasta avea un cantonament în America, iar atacantul era speriat de zborul cu avionul.

Daniel Opriţa a povestit o întâmplare inedită din perioada în care juca la naţională. Selecţionata noastră făcea deplasarea în America pentru un cantonament, dar actualul antrenor al Stelei spera să fie lăsat acasă, din pricina fricii sale de a zbura cu avionul. Acesta a dezvăluit că nu a vrut să îi povestească lui Piţurcă despre frica sa, selecţionerul României la acel moment.

Un fost internaţional român, dezvăluire inedită despre cea mai mare frică

”Mi-ar plăcea să călătoresc în America, dar mi-e frică de avion şi nu ştiu când o să mai ajung acolo. Mi-a plăcut când am fost în turneu cu echipa naţională. Chiar nu i-am spus lui nea Piţi, dar mă rugam să nu mă ia că mi-era frică de avion.

Când am aflat, m-a luat… am luat pastile de dormit, dar tot nu am putut. Era domnul Pompiliu Popescu doctor. Toţi dormeau, numai eu nu am putut. Dar mi-a plăcut ce am văzut acolo, aş vrea să mai merg. Poate îmi fac curaj odată şi o să mai ajung acolo”, a dezvăluit Opriţa, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: daniel opriţavictor piţurcăechipa naţionalăsteaua 

viewscnt
Articole similare